Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet nagyobb baja?

Lehet nagyobb baja?

Figyelt kérdés

Sziasztok van egy 3,5 hónapos lányom most mindenki a családban elkapott egy hányásos vírust semmi más baj nincs csak hányinger hányás

3,5 hónapos babára ez mekkora veszéllyel van ha elkapja annyira aggódom nagyon féltem egy kis megfazasnal is képes vagyok nagyon parázni :(

ma 08:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hat ha elkapja, akkor a korabol adodoan hamarabb kiszaradhat. Szoval nyilvan jobban megviselheti.

De attol fugg.Mondjuk a kisfiam 6 honaposan kapta el tolunk, de o hanyt ketszer es ennyi, mi rosszul voltunk 5 napig.

Nyilvan igy a kiszaradas nem fenyegette.

ma 09:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha szoptatod, az sokat segít, ezekre az emésztőrendszeriekre a leghatékonyabb. De valószínűleg simán átvészeli. Leges legrosszabb esetben infúzióra lesz szüksége, ami kellemetlen de azért nem a világ vége.
ma 09:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyan nem hányós vírus, de feleségem szüléskor, míg bent volt a kórházban összeszedett valami felsőlégúti nyavaját, lázas volt meg taknyos,mikor hazajött, én elkaptam, én is szarul voltam, az újszülött lányunk már fél napos tüsszögéssel megúszta. Úgyhogy szerencsénk volt.
ma 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!