Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kell a hülyeségre...

Miért kell a hülyeségre biztatni egymást? Honnan tudná egy csecsemő, hogy mi jó neki hosszú távon?

Figyelt kérdés

A babahordozóval kapcsolatban naponta osztogatják a kedves mamák, hogy nyugodtan altassa benne a babát. Hogy szoptassunk félóránként és sorolhatnám... Mert szerintük a baba tudja mi a jó neki. A baba azt tudja mit szeret: ringatva aludni, ha rászoktatja anyuka, nassolni és nassolni, egész nap cicin lenni. Ez valóban az ő érdekük, vagy csak egyszerűbb ezt elhinni,mint most következetesnek lenni és egészséges felnőtteket nevelni belőlük? Szerintem minden embernek néha kedve lenne megfojtani valakit, mert neki jó lenne...

És a kérdező persze hogy azt a választ fogadja meg, ami neki könnyebb, pedig lehet oltári nagy hülyeség.

2008. dec. 9. 12:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
55%
A 15.47-nek: te sem állsz sokkal jobban,mint akinek üzensz!!!!
2008. dec. 9. 16:13
 22/23 anonim ***** válasza:
91%

húúú de érdekes. Jókat szoktam mulatni az ilyen "dolgokon". Amugy meg nem mindegy, hogy lepontoznak, van sem, ugyis elolvassa mindenki.

Bocs... felkelt a babám..... és cumit dugtam a szájába, na ez is örök vita lesz, cumi vagy nem cumi. Na mindegy. 6 és fél évvel ezelőtt örültem volna ennek az oldalnak, vagyis az internetnek, mert senki sem mondta, sem az orvos, sem a védőnő, hogy anyuka, mindkét mellből lehet szoptatni a babát!!!!Ne csak 1-ből, és pótolni, ha kevés neki. 6 hetesen tápszeres lett emiatt, a tejem meg szépen elapadt. de rájöttem, miután több anyukával is találkoztam, hogy sajnos az internet sem elég ahhoz, hogy ezt tudják, mert például mikor a 6 hetes kontrollon voltam a kislányommal, ott egy anyukával szoptattam a szoptató helyiségben, és mondta, neki kevés a teje, pótolni kell, mire én mondtam, szoptass két mellből.....hát látni kellett volna az arcát, hogy hát akkor hogy lesz a köv. szoptatásra tejcsi?- és hát megszoptatta egy mellből, jól bepótolta tápszerrel, és igy el van intézve.

Ezzel azt akarom kinyekegni, hogy valaki megkérdez valamit, még korán sem biztos, hogy betartja, vagy alkalmazza majd azt a sok "hasznos" tanácsot, amit kap.

Ezen nem érdemes agyalni, mert nagy az isten állatkerje.

Én ugy nevelem a gyerekem, ahogy én akarom, ha éhes megetetem, ha álmos elaltatom. És kiviszem minden nap levegőzni, kivéve ha szakad az eső.

Engem is néha "zavarnak" az olyan kérdések, hogy 3 hetesa babám, csak cicin tud elaludni, hogyan szoktassam le, vagy 2 hetes babám nem alszik egyedül, mit tegyek, vagy 3 hónapos és nem alussza át az éjszakát, jajj mi lesz, meg ilyenek, háttttt aki nem tudja, hogy a picinek RÁ van szüksége, majd rájön magától. és hogy még 6 évesen is felkelnek éjszaka, ez van.

Mindenki megtapasztalja, és mindenkinek felnő a gyereke, ha hordózóban alszik ha kiságyban, ha cicin, ha cumival.

Ez az én véleményem, na megyek, mert sír a pici, felveszem, és megnyugtatom, imád ölben lenni :)

2008. dec. 9. 16:49
 23/23 anonim ***** válasza:
92%
Megértem a kérdező felháborodását.Jogos is bizonyos szempontból.Mégis úgy gondolom hasznosabb ez a fórum egy okoskodó babamagazinnál vagy dogma gyártó tanácsadó könyvnél,füzetnél, és a kéretlenül(is)kotyogó ,,jóakaróknál". Szerencsére nem csak 1-2 ember válasza alapján dönthet az, aki bizonytalan saját magában, tanácstalan a rá zúduló információ halmaz összeférhetetlensége miatt.Itt mindenki leírja a tapasztalatát, igazságát, bevált módszereit.Ezek befogadása és hasznosítása már úgyis a kérdezőn múlik.Elvégre pont azért teszünk fel itt is kérdéseket, mert keressük azt a választ ami a bennünk búvót megerősíti.Szelektálni annál könnyebb..engem senki nem loval bele hülyeségbe, csak ha én magam is hülye vagyok.:))))))))No meg néha picit meg kéne nyugodni az anyukáknak, magunkba nézni és LAZULNI.
2008. dec. 10. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!