"Megbántad", hogy szültél második gyereket? (Akik az első után vaciláltak, de bevállaltak egy másodikat is)
Figyelt kérdés
Tudom tudom, szereted, meg csoda a testvér, meg "kell" a testvér. De őszintén, akik gondolkoztak azon, hogy csak egy baba legyen, megbántad, hogy lett második?? Nem volt jobb, könnyebb egy gyerekkel?2021. júl. 17. 11:59
11/13 anonim válasza:
Szia. A nagylányom 6,5 éves a pici meg 6 hònapos. Egy évet gondolkodtam , hogy bevállaljam-e a másodikat, a férjem akarta én nem. A nagylány többemberes baba volt, nehéz akaratos természettel. Végül belementem és nem bántam meg. Nem egyszerű eset a pici sem de pozitív irányba terelte az életünket. A nagylányra elképesztő jò hatással volt a testvére születése. Most vagyunk egy teljes család:)
12/13 anonim válasza:
Én azt bánom, hogy nem lesz, mert nem tudok. A két éves fiam az, aki imádja a gyerekeket, nem irigy, szeretne köztük lenni folyton. Unokatesós nap után állandóan emlegeti őket, keresi, mondja, hogy egyedül. Akkor is, ha rengeteget játszok vele.
13/13 anonim válasza:
Így hogy nagy a korkülönbség, így nem bántam meg, sőt. Kis korkülönbséggel tuti bántam volt. Egy 7 éves fiam van és most 8 hónapos a kislányom. Imádom mind a kettőt, a nagy már önálló, így nem is nehez velük. Nekem így lett teljes a család. De ehhez 7 évnek el kellett telnie, előtte nagyon amellett voltam, hogy a fiam egyke lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!