"Megbántad", hogy szültél második gyereket? (Akik az első után vaciláltak, de bevállaltak egy másodikat is)
Én is hasonló kérdést akartam kiírni!
Egész életemben egyetlen gyerekben gondolkoztam, most is kizárólag egyet tudok elképzelni (én is egyke vagyok).
De a férjem annyi gyereket szeretne, amennyit csak hajlandó vagyok megszülni, de minimum kettőt.
Nagyon nem akarom, sose akartam 😖
Köszönöm mindenkinek. Félve írtam ki a kérdésem, de örülök, hogy senki nem értette félre.
10 hónapos, nem alszik 4 hós kora óta.
Segitsegem van, férjem, anyum, tesóm, anyós...
De én is egy gyerekbe gondolkoztam mindig is, sőt...
És ahogy telnek a napok, hónapok egyre csak erősödik, hogy én nem akarom előröl kezdeni ezt az egészet. Nem többemberes baba, nincs vele különösebb gond, én vagyok önző 😒 örülök, hogy már lehet vele jönni menni. Azert szerintem nekem a kovid is odatett rendesen, jóformán az egész terhesség és babakora korlátozással telt... Nem írom le, tudjatok mire gondolok..
Mindent megadok neki, ami tőlem telik, imádom. Férjem szeretne egy tesót, en nem biztos...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!