Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rh összeférhetetlenség születé...

Rh összeférhetetlenség születés után?

Figyelt kérdés

Egyik kicsit távolabbi barátnőm július elején szült császárral.

Most hallottam ismerősöktől, hogy nagy baj van, mert még mindig kórházban van a picivel. A pici van nagy veszélyben, állítólag valami inekciot későn kapott meg. Nem jók az értékek, sárga és lehet vératömlesztesre lesz szükség. Most valami szemészeti vizsgálatra várnak többek között. És még kétséges hogy mi fog történni.

Nem merek írni neki, de nagyon aggódom. Egy gyerekem van, de még soha nem hallottam ilyenről. Ez tényleg ennyire veszélyes? Ismertek olyat akinel ezért valóban komolyabb baj lett?

2021. júl. 17. 10:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%

Tehát azt se tudod, hányadik terhessége?

Gyakorlatilag a legfontosabb dolgokat se tudod a történetről, de mindenkit lepontozol, aki próbál a töredékes infók alapján válaszolni.

Igazad van, így érdemes kérdést kiírni ide!

2021. júl. 17. 11:47
 12/13 A kérdező kommentje:

Miért kellene tudnom, hogy hányadik terhessége? Nekem egy vetélésem volt, korai szakaszban, csak a párom tudja.

Igen, én is csak találgatok, mert nem értem ezt a pánik hangulatot. Igen, nem vagyok orvos, de attól még létezhet hétköznapi emberi magyarázat.

Ja és én senkit nem értékeltem. Gondolom az itt olvasók nyomnak hangulat szerint..

2021. júl. 17. 12:02
 13/13 anonim ***** válasza:
71%

Kérdezd meg hohy vannak. Egy nagy katyvasz ne is haragudj. Sárgaság gondolom tudod miért van, kap fényt stb ez gyakori. Milyen injekciót ? A baba? Ha semmi baja akkor bcgt kap, de ha nem 2 naposan kapja sem baj.

Szemészeti vizsgálat van ahol protokoll. Pl ha koraszülött akkor is. Egyébként nem olyan drámai ám ha valakit nem engednek haza szülés után 2 nappal. Kérdezd meg

2021. júl. 17. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!