3 hetes babám a bébihordozóban szeret aludni. Rosszat teszek vele, ha néha ott altatom? Nem árt a gerincének?
Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 09:16
11/15 anonim válasza:
A hordozókendőben hol a víz nagy okos? Az enyémnek semmi baja sincs, hogy ott aludt a hordozóban, négy hónaposan már úgy forgott a foldön mint egy hat hónapos.Gerincének sincs semmi baja. Néha túlzásba esnek a kismamák. Annak idején az aszonyok magukra kötötték a gyereket és mentek kapálni és még sem lettek gerinc problémáik. És az se jobb. Amúgy a baba mindig jelez ha valami nem jó neki. Nem lehet olyat csinálni velük ami nem jó nekik mert röktön jeleznek. Elkezdenek ordítani.Az elektromos hinta pont ugyanigy van kiképezve mint a hordozó, nem véletlenül.
12/15 anonim válasza:
És lemerném fogadni, hogy aki engem lepontozott az mind a kezében tartva altatja a kisbabáját a póz ott is ugyan az és a gerince ott is nyomódik a saját súlyától akkor hogyis van ez? És még támaszéka sincs.
13/15 anonim válasza:
Ha régen kapáltak a babákkal és magukra kötözték NAGYOKOS gondolom akkor te is feles tejet adsz neki.Mert akkor az volt.Ne hasonlitgassunk a régi emberekhez,mert régen a babákat úgy tanitották ülni hogy körbe pakolták,ez most szintén tilos. Az én kislányom 2 hetesen tartotta a fejét,SOHA NEM ALTATTAM A HORDOZÓBA.És szintén 4 hósan hátárol hasra fordult,és vissza.6hósan egyedül ült már mint a cövek. Nem is mostanába fog kiderülni hogy van -e baja a gerincének majd 12-13 éves korába. De irtam már aludj ülve pár napot,akár ha a lábadat is fől rakod,és majd írd meg milyen élmény volt.NAGYOKOS
14/15 anonim válasza:
Azt utálom, hogy olyanok válaszolnak a feltett kérdésre akik még soha nem próbálták be rakni a hordozóba. Ha én még nem szültem nem fogok papolni a szülésről (hiába olvasok el hozzá mindent és nézek meg róla száz videót) mert nem tudom saját tapasztalatomból, hogy ez milyen. A tanultak és az élet között nagyon sok eltérés van. Másodszor pedig a feles tej tudod mi? Ugyan olyan mint a tápszer(hiába ringatják sokszor az emberek másban magukat) A tehéntej felhígított változata. A tápszer is az csak adnak még hozzá egy kis vitamint és por alakban árulják. És az öregek is csak akkor adták ha nem volt tejük, mint a mai világban is csak az adja akinek sajnálatos módon nincs teje. Amúgy a megnyugtatásodra írom, hogy még az enyémen kívül három gyereket látok el anyatejjel.Úgyhogy felesleges becsmérelened. Te elmondhatod ugyanezt? Visszatérve a főkérdéshez a én babám szeretett ülve aludni kicsinek szerette a görnyedt pózt. Most már leszokott róla.Ha kivettem sírt úgy, hogy nem lehtett neki olyan rossz ülve aludni.Ha az ölembe ringattam volna az alatt az idő alatt még a bébihordóban kényelmesen szunyókált akkor se lett volna jobb a gerincének.Gondolm te igy teszel.
15/15 anonim válasza:
kedvesem, aki engen lenagyokosoztál a kendő miatt: azt hittem értelmes emberekkel van itt az embernek dolga, de segítek, miben is hasonlít a kendő az anyaméhhez: a tested melegét érzi, hallja ugyanúgy a szívdobbanásod, a hangod, a kendő ahogy mozog rajtad, az is ahhoz az állapothoz hasonlít, fejleszti ugyanúgy az egyensúlyérzékét, az önbizalmát, mert anyucival van azalatt is, stb. olvass utána, mielőtt véleményt mondasz, s főleg válts hangnemet. A butaság és a rosszindulat a legrosszabb páros. A hordozókendőt neves pszichológusok (Vekerdy, Ranschburg) és ortopéd orvosok ajánlják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!