Miért csinálja ezt a kislányom más babája is csinált ilyet? 2hónapos múlt
Figyelt kérdés
mindig fürdetés után mikor szopcsizni mennénk meg utána fekvés meg az ebéd utáni alvásnál elkezd sírni de nagyon!
és semmivel nem lehet megvigasztalni nem kell neki a cici sem semmi csak ha ölembe van ugy jobb,de ott is sír de ha leteszem akkor meg "ordít"!
és egyszer csak megunja és elhallgat szopcsizik és bealszik!
volt igy valaki barátnőm azt mondta hogy a gyerek orvos azt mondta neki hogy tudja hogy alvás jön és igy vezeti le a fölös energiát ,ez valós lehet???
kíváncsi vagyok a véleményetekre ,tapasztalataitokra
írjatok!!
2010. aug. 27. 12:40
1/6 anonim válasza:
Bizony, igaza lehet. Nálunk ugyanez volt pár hétig. Túl sok még az inger az ő idegrendszerüknek és így kapcsolja ki magát, így zárja ki a többi bejövő információt. Vedd az öledbe, szeretgesd, ennél többet nem tudsz tenni, egy-két hét és elmúlik, ahogy fejlődik.
2/6 anonim válasza:
Én is olvastam, hogy van olyan baba, akinek egyszerűen ki kell sírnia magából a stresszt, nem lehet mit tenni. ne hagyd magára, öleld, dajkáld, hiszen erre van szüksége.
3/6 A kérdező kommentje:
jajj dehogy hagyom magára vigasztalom, csak sajnálom szegényt:(
2010. aug. 27. 12:57
4/6 A kérdező kommentje:
de mauyg nem lesz ettől baja??nem árt neki ha igy vezeti le?lehet hülyeséget kérdezek:)
2010. aug. 27. 12:57
5/6 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz.nekem a lányom 16 hetes,mikor rájön,általában este úgy alszik el hogy az ölembe veszem ott ordít,ütöget,aztán hirtelen elhallgat és bealszik.Nem tudom mitől van ez,a védőnő azt mondta annyira fáradt hogy nem bír elaludni.
6/6 anonim válasza:
dettó ez volt nálunk is, mire rájöttem, hogy már annyira álmos (pedig fürdés közben nem úgy nézett ki, de attól még az volt)
másik meg az, hogy a hasfájás általában este 5-8 között kedződik (az igazi hasfájás)....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!