Ez normális vagy csak nekem fura?
Figyelt kérdés
Tesóm nemrég szült első baba. Soha nem gondoltuk volna hogy neki egyszer gyereke lesz mivel mindig hangoztatta hogy ő soha nem fog szülni. Amik nekem fura dolgok nem mehet a tv a kicsi közelébe, csak úgy alszik el ha szoptat így akár 4-5 órát is egy helybe ül a gyerekkel mert ha leteszi ordít. Rengeteget sír szegény mondtam neki adjon neki cumit de nem fogadta meg a tanácsot nem szólok bele. Nekem az összes gyerekem cumizott lehet ezért fura. De már rendesen sajnáljuk szegény gyereket annyit sír. Ha ölbe van ha ringatjak mindegy semmi nem jó.2021. júl. 10. 20:59
11/14 anonim válasza:
Utolso! Te gyerektelenül ugyanezt teszed itt állandóan a gyerekvállalás topicba:))
12/14 anonim válasza:
Kislányom hat hónapos múlt, se cumi, se tv (ami egyébként nekem sem hiányzik), és bizony az esetek többségében cicin alszik el. Sőt, az első 3 hónapban egész nap vagy cicin volt, vagy kendőben. Sajnos férjemen és a gyerekorvoson kívül olyan gondolkozású emberek vettek körbe, mint te... Ha elfogadsz egy tanácsot, és valóban segíteni akarsz, nem kell mást tenned, csak elfogadni az ő elveit és döntéseit és nem elbizonytalanítan, támogatni és nem ítélkezni...
13/14 A kérdező kommentje:
Akik normálisan válaszoltak azoknak köszönöm! Szoktam segíteni, rendszeresen megyek hozzájuk főzök, vásárolok, takarítok ha kell. Akik meg ezen a kérdésen felhaborodtak, titeket csak sajnálni tudlak hogy itt tudjátok magatokat kielni. Elég szar életetek lehet...
2021. júl. 11. 11:59
14/14 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy ha annyira megterhelő lenne neki a helyzet, akkor fontolóra venné a tanácsokat. :) Össze kell szokjanak, minden bizonnyal könnyebb lesz idővel. Szerintem jól teszi, hogy saját belátása szerint rendezi a kisbabát. Mintha csak a mi helyzetünket írtad volna le…mára már minden könnyebb, és örülök, hogy nem minden esetben hallgattam másokra. Egyébként meg az a legjobb segítség, amit leírtál: főzés, takarítás, bevásárlás. 😊 Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!