Szerintetek ez mennyire normális? Egyik haverom, -aki már eddig is kicsit "mazochistának" tűnt nekem-, kijelentette, hogy ki akarja próbálni, milyen érzés rabként élni egy börtönben.
Figyelt kérdés
És mikor utaltam rá, hogy ott meg van a veszélye annak, hogy megerőszakolják, akkor azt mondta, hogy előbb kigyúrja magát, és majd akkor megy börtönbe. Ez normális dolog? Miért van ennyi mazochista ember? A boldog, szabad élet túl unalmas?2014. aug. 11. 02:44
1/5 anonim válasza:
Eléggé érdekes,de mindenki a saját hibájábol tanúl. Fiú vagy lány?
3/5 A kérdező kommentje:
fiú
2014. aug. 11. 13:52
4/5 anonim válasza:
lol Hát én voltam kétszer is, de szabad akaratból csak ugy kivácsiságból biztosan nem mentem volna....igen valóban igaz, h aki gyenge vagy nem nem elég határozott, h azt meg b --szák stb. kö cs ög v csicska lesz stb. ilyesmi :D ugy hogy csak gyurja ki magát, h meg tudja majd magát védeni...mind1 akkor is elég furcsa ötlet LOL
5/5 A kérdező kommentje:
És azt megkérdezhetem 4-es, hogy miért voltál kétszer is bent, és mennyi ideig? Mik a tapasztalataid, hol voltál?
2014. okt. 13. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!