Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez normális érzés?

Ez normális érzés?

Figyelt kérdés
Tavaly voltam egy pályázatos táborban pár osztálytársaimmal, akik NORMÁLISAK voltak, nagyon jól éreztük magunkat. Aztán a suliban szétterjengett, hogy milyen jól éreztük magunkat, és ezen a nyáron még többen szeretnének jönni, amivel nincsen is gond, csak rossz érzés fogott el, mert egy menő fiú is akar menni, akit az összes tiniribi (már bocsánat a kifejezésért!) akar követni, én meg úgy érzem, hogy ez a tábor egy pokol lesz. Hallgatni azoknak a lányoknak a vihogását, ahogyan csücsörítve fotózgatják magukat... mi meg mint az iskolában, semmibe se leszünk véve, mert ők nem fogják hagyni hogy kibontakozzunk. Tavaly minden jó volt, mindenki foglalkozott mindenkivel, de most van egy olyan érzésem, hogy mindenki velük fog foglalkozni. És ne értsétek félre! Nincs bennem rosszakarat, vagy féltékenység, de nem csak én vagyok így, szinte mindenki, aki volt a táborban tavaly, és azok az emberek, akik jönni szeretnének, de nem szeretik őket. Azok a csajok flegmák, és lenéznek mindenkit... De azt is tudom, nincs jogom beleszólni hogy jöjjenek e vagy sem. De nagyon rossz lesz ott nyomorogni úgy, hogy közben azt fogják hinni magukról, hogy ők szarták a spanyol viaszt. És nem vagyok jós, vagy jövőbelátó, de ismerem őket eléggé ahhoz, hogy tudjam, ez lesz... Veletek volt ilyen?
2014. márc. 8. 16:07
 1/6 A kérdező kommentje:
És ne írjátok azt, hogy "akkor ne menj el" mert sok olyan barátom tervezte hogy megy, akik számítanak arra, hogy én is megyek, és szeretnék is velük lenni. De viszont szeretnék ott a táborban megismerkedni másokkal is, legyen az egy helyes fiú de ez lehetetlen lesz, mert ott lesznek azok a lányok, és pláne egy jóképű egyénnél, védőburkot vonnak maguk köré, hogy még csak véletlenül se tudjuk megismerni őket. És volt már ilyen!
2014. márc. 8. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell tanulnod elviselni olyan embereket is, akiket nem kedvelsz. Foglalkozz azokkal, akikkel jóban vagy...
2014. márc. 8. 16:16
 3/6 anonim válasza:
100%
próbálj meg nem egy légtérben lenni velük.
2014. márc. 8. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha mennek olyanok is akik szivesen vannak veled és te is velük koncentrálj azokra a többivel ne foglalkozz,nem kell mindenkivel joba lenni, nemis lehet.
2014. márc. 8. 16:26
 5/6 A kérdező kommentje:
rendben, akkor ez lesz :/ válaszokat köszönöm!
2014. márc. 8. 18:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Ti tartsatok össze!:)
2014. márc. 8. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!