Ha valakinek van shakes and fidget karija s1 en es nem hasznalja akk szepen kerem adja nekem!?
Sajnálom... DE amúgy s1-en alig lehet olyat találni aki neked adja, sztem csinálj újat és mivel jön a nyári zünet lesz elégidőd játszani.. nem szégyan ha kisebb szontű vagy mert ellopták a tiédet.. Ugyan olyan vagy mint a többiek. csak kicsit talán jobban oda kell figyelned és senkinek ne add meg a neved, én egyszer egy másik játikba jártam így, az akkori legjobb barátom tudta összevesztünk elárulta és ennyi. Az a legjobb ha SENKIII!!! nem tudja és kis betű nagy betű szám jel minden van benne, és pl. 2 havonta változtatod, ha elmondod vkinek változtasd meg így kiderül ki akart betörni, vagy csinálj egy 3-mas szintűt és azt add oda (mármint a jelszavát) azzal sokra nem megy. :)
Sok sikert.
(ha valamilyen közösségin sok az ismerősöd akkor írd ki ,hátha sikerül találnod.. Sok sikert..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!