Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért akarja sok anya, hogy...

Miért akarja sok anya, hogy minél kevesebb elfoglaltsága legyen a gyereke és miért elvárás ez már pár hós babáknál is?

Figyelt kérdés

Minden honnan azt hallom, hogy le kell tenni az ágyába, hogy egyedül aludjon el, ha ez nem így történik, akkor én rontottam el valamit és ez nem jó így. Egyedül kell sokáig játszania, akkor jó a baba.

Hát nálunk nem így van, kézben alszik el, nem rég múlt fél éves és az éjszakát sem alussza végig. Ahogy betöltötte a fél évét, még több figyelmet, közös játékot igényel.

Ha nagymama korosztállyal beszélgetek, azt mondják, miért baj, ha kézben alszik el? Majd ráér átaludni az éjszakát 1 éves kora körül.

Mintha más lenne a szemlélet, most időnként kellemetlenül érzem magam, sokkolnak ezek az elvárások, hogy mi még kézben altatunk és éjjel többször megébred a babánk és még eszik is ráadásul.

Megfordult a világ, csak én nem vettem észre? Nekem is kevés most a 24 óra, de a gyerek ezzel jár. Vagy rosszul gondolom?

2010. aug. 26. 21:01
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Az első válaszadót olvassátok. Ő is így altat, nincs is ebből gond szerinte, de mellette van egy 5 hós baba is,akit SZERENCSÉRE nem kell altatni.na ezen igazodj ki...
2010. aug. 27. 14:48
 32/39 anonim ***** válasza:
56%
Vannak olyan babák akik simán elalszanak maguktól,és nem azért mert addig hagyták sírni,amíg meg nem tanulta,ha hiszed ha nem,sokkal egyszerűbb az ilyan anyák élete, és ettől ők még ugyanúgy szeretik a picit.
2010. aug. 27. 14:54
 33/39 anonim ***** válasza:
82%

"De mit gondoljak az olyanokról, akik egy pár hetes babát sírni hagynak, hogy tanuljon meg elaludni, állandóan lepasszolják a nagymamáéknak, mert romantikázni akarnak kettesben. És akkor jó egy baba, ha minél többet el van egyedül, mert akkor anya meg tud nézni egy filmet dvd-n?"

Nem kell róla semmit gondolnod, illetve csak annyit, hogy SEMMI KÖZÖD HOZZÁ!

Neked tényleg ez a legnagyobb gondod, hogy más , hogy altatja-neveli a gyerekét?

2010. aug. 28. 07:50
 34/39 anonim ***** válasza:
54%

"De az olyanok is , akiknek állítókag símán elalszik a babájuk, volt ilyen kínossá váló beszélgetés is, hogy a végére én már inkább nem is mondtam semmit."

Ezzel meg mit akarsz mondani? Akinek nem inge nem vegye magára és utána leírod, hogy állítólag simán elalszik? Állítólag???

Mégis kinek képzeled magad? Elhiszem, hogy kínos a beszélgetés- VELED, de ez csak azért van mert nem magaddal foglalkozol hanem mindig másokkal, talán ezt az időt és energiát a saját gyerekedre fordítsd és ne a másikat akard megtéríteni!

2010. aug. 28. 07:56
 35/39 anonim ***** válasza:

Elsö vagyok....

A 3.is én voltam...Ha a fiamat is altatni kellene az sem lenne probléma.Azért vagyok az anyja.Igy elég ha szopi közben elalszik,vagy a fenekét kell kicsit paskolni....

Minden gyermek más és ma´s.Ès minden anya is másként neveli a gyermekét.....

2010. aug. 28. 15:05
 36/39 A kérdező kommentje:

Már megint egy ráérő anyuka, aki minden egyes szót kielemez.

Nem azért tesz fel valaki egy kérdést, hogy azt, vagy a komenntjét boncolgassák. Ez nem vélemény alkotás amit te csinálsz, hanem kukacoskodás.

2010. aug. 28. 22:25
 37/39 anonim ***** válasza:
Amit most leírtál az illik rád is! Te nem kukacoskodsz? És úgy látszik elég ráérő anyuka vagy mert mindig mással foglalkozol!
2010. aug. 29. 08:16
 38/39 anonim ***** válasza:

Kedves utolso: Igazad van.

Mar korabban is valaszoltam a kerdesre persze a kerdezo jol lehurrogott,hogy "miert haborodok fel"

Es te tenyleg kukacoskodsz. Ringasd a gyerekedet 18 eves koraig senkit sem erdekel,hogy vmit csinalsz.

Csak sajnalni tudlak,ha mas velemenyet ennyire fontosnak tartod....persze csendbe megsugom te csak onigazolast vartal es most merges vagy mert nem azt kaptad. Ennyi.

2010. aug. 30. 02:10
 39/39 anonim ***** válasza:
Én pont azokat a dolgokat teszem amiket a kommentjeidben leírtál.Elég szépen lebecsültél ezzel és egy olyan embernek tüntettél fel mint aki nem is anya.Nos én így vagyok boldog és jobb anya vagyok mint te és itt sokan mások is így gondolják.Te inkább ne tegyél fel több kérdést.
2010. szept. 1. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!