Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok erről a cikkről?...

Mit gondoltok erről a cikkről? Van igazságalapja, amit a fiatal anyuka mond?

Figyelt kérdés

[link]

Először jó nagy h.lyeségnek gondoltam, de végülis lehet, hogy van benne valami... ti mit gondoltok?

2021. jún. 28. 15:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

10 vagyok.

Még az jutott eszembe, hogy rokon gyereket vagy barátnők gyerekeitől sem próbáltam meg soha puszit kicsikarni. Ha akartak adni, az jól esett de az kizárólag belőlük jött. Soha még csak rá sem kérdeztem.

Viszont volt egy alkalom mikor nekem még nem is volt gyerekem, amikor a szülő (barátnőm) erőltette a kislányának, hogy adjon nekem puszit egy közösen eltöltött hétvége után. Nagyon kellemetlen volt a kislánynak is meg nekem is. A kislány végül az anyuka unszolására elindult felém, de leguggoltam hozzá és mondtam neki, hogy nem kell puszit adnia ha nem akar ettől még ugyanolyan jóban leszünk. És rendesen látszódott az arcán, hogy örült, hogy megszabadult ettől az elvárástól abban a pillanatban.

2021. jún. 28. 21:11
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Èn is ìgy nevelem a lànyom, az ő teste, neki kell engedèlyt adni. Ha kèsőbb valaki szexuàlisan bàntalmazbi akarja előbb felismeri a jeleket.
2021. jún. 29. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!