Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igaz hogy a lany gyerekek...

Igaz hogy a lany gyerekek hisztisebbek?

Figyelt kérdés
Ha igaz akkor miert akar mindenki kislanyt? Nincs nehezebb egy hisztis gyereknel.
2021. jún. 25. 22:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nálunk a fiam volt extrém hisztis, a két lányom kb. soha nem hisztizett, legalábbis emlékezetes hisztijei nem voltak. A fiam volt amikor a földön térdelve a fejét verte a földhöz. Mondjuk viszonylag hamar rájött, hogy nem ér el vele semmit, és leszokott róla. Anyósom elmondása szerint az apukája is ilyen volt, földhöz vágta magát. Nála olyankor csak a hideg zuhany segített. Mindkettőből normális ember lett, meg a kevéssé hisztis lányokból is.
2021. jún. 26. 19:49
 22/24 anonim ***** válasza:

Lóf.....t.

Iszonyú hisztis fiam van, és nem azért, mert elkényeztetem. Mindig utáltam a gyerekhisztit, csak feldühít, és a bosszúálló énemet hozza elő. Mérges vagyok rá, ordítok vele, otthagyom, csak azért sem kap semmit, legszívesebben enni sem adnék neki egy-egy ilyen után a nap hátralèvő részében. Mégis csinálja.

Nem tudom, hogy fogom addig bírni idegekkel, míg végre lehet vele értelmesen beszélni. Most még hiába próbálnék, csak a kőegyszerű dolgokat érti meg, és mivel makacs is, még azokra sem hallgat.

2021. júl. 24. 10:19
 23/24 A kérdező kommentje:
22 mennyi idos?
2021. júl. 24. 13:07
 24/24 anonim ***** válasza:
2 és fél éves.
2021. júl. 24. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!