Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igaz hogy a lany gyerekek...

Igaz hogy a lany gyerekek hisztisebbek?

Figyelt kérdés
Ha igaz akkor miert akar mindenki kislanyt? Nincs nehezebb egy hisztis gyereknel.
2021. jún. 25. 22:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nevelés és gyerek függő. Vannak unokatesóim, folyamatosan hisztizik, pedig fiú, mert hagyva van neki, sőt, eléri vele a célját. Nekem anyum csak azért sem adta meg annó, amit akartam és én sírós fajta voltam (nem tudom, hogy ez összefügg-e azzal, hogy lány vagyok), mégis jóval kevesebbet hisztiztem anyum elmondása szerint, mint amennyit az uncsiim csinálják
2021. jún. 25. 22:30
 2/24 anonim ***** válasza:
88%
Nem a nemtől függ. Rólam azt mondják, hogy tökéletes baba voltam(ritkán sírtam, amikor este felkeltem akkor is csak ültem, nézelődtem, hagytam a másikat aludni), bátyámat órákon át karban kellett tartani, nem lehetett lerakni mert rögtön sírt.
2021. jún. 25. 22:30
 3/24 anonim ***** válasza:
22%
Igaaaz!Fiam is lányom is van.A fiam nyugodt volt picinek,a lányom egy kis ördög.Egész nap vergődik,hisztizik...én is kislányt szerettem volna.Hogy miért?Mert imádom a kis ruhákat ráadni,szépen megcsinálni a haját,ha nagyobblesz csajos dolgokat csinálni együtt.
2021. jún. 25. 22:31
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem volt igaz. A lányom szinte egyáltalán nem hisztizett. A fiam sem volt különösebben hisztis, de azért ő többször balhézott. 🙂
2021. jún. 25. 22:36
 5/24 anonim ***** válasza:
39%

Nálunk is a lány iszonyú hisztis, a fiúval nincs baj.

Mondjuk én soha nem akartam lányt!

2021. jún. 25. 22:51
 6/24 anonim ***** válasza:
94%
Nem
2021. jún. 25. 22:56
 7/24 anonim ***** válasza:
94%
Egyáltalán nem hisztis a lány gyerekem.
2021. jún. 25. 23:06
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Az a fajta hiszti a fiamra nem volt jellemző. Ő dacos volt, makacs és szemtelen. Ami semmivel sem jobb, csak kicsit mas.
2021. jún. 25. 23:07
 9/24 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom ki hogy van vele, de én csak kisfiúkat hallok kb nyilvánosan balhézni, 3 éve van gyerekünk (kislány, nem különösebben hisztis, dackorszaka is csak mérsekelten volt), azóta figyelek oda ilyenekre, ezalatt egyetlen egy kislányt hallottam műsorozni, kisfiúkat pedig rendszeresen.
2021. jún. 25. 23:10
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

A ket nagyobb lanyomnak vannak hisztis kitoresei,a 8eves alkatilag ilyen, a 10eves lassan serdul, hormonalis.

Viszont amikor fius baratnoimmel talalkozunk, a fiuk alapjaraton nagyon hangosnak tunnek, ami nagyon tud zavarni,mert nalunk meg ilyen nincs.

Szoval ahogy nem lehet osszehasonlitani egy almat egy kortevel, valahogy nekem ilyen ez a melyik nemu gyerekkel konnyebb kerdes is.

2021. jún. 25. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!