Igaz hogy a lany gyerekek hisztisebbek?
Figyelt kérdés
Ha igaz akkor miert akar mindenki kislanyt? Nincs nehezebb egy hisztis gyereknel.2021. jún. 25. 22:24
12/24 anonim válasza:
Miért akarna mindenki lányt?!
Minden embernek van személyisége nemtől függetlenül.
Pont akkora hülyeség nemhez kötni ezt, mint amikor a különböző terhességi tüneteket kötik a baba neméhez.
13/24 anonim válasza:
Miért akarna mindenki kislányt? Az én környezetemben a p.cs.s gyerek a favorit. Le is vagyok sajnálva a két lányommal, akik egyébként nem hisztisek egyáltalán. A kisebbik makacs és dacos, az igaz... 🤷♀️
14/24 anonim válasza:
A legordenárébb hisztiket eddig kisfiúktól láttam...
15/24 anonim válasza:
Teljesen gyerek és szülő válogatja.
16/24 anonim válasza:
Nálunk a fiú a hisztisebbb
Szerintem gyerek függő
17/24 anonim válasza:
Nem reprezentatív statisztika, de az én környezetemben pl inkább a korral van összefüggésben: mindenhol a nagyobbik gyerek az érzékenyebb, a hisztisebb. Ha nagyon akarok ideológiát gyártani mögé, akkor azt mondanám azért, mert általában az első gyerekhez mindenki is alkalmazkodik, de minden további szülöttnél ez ugye nem kivitelezhető, mert van ott nagyobb tesó, akit ugyanúgy el kell látni és akinek szükségletei nem helyezhetőek a pici baba mögé (szemben a sajátunkéval), így a kisebbik sokkal alkalmazkodóbb, míg a nagyobbik, aki ahhoz szokott hozzá, hogy körülötte forog a világ, nem tud mit kezdeni azzal, ha hirtelen már nem mindenben ő áll az első helyen. De ez nem egy általános elképzelés, csak a környezetemben tapasztalt modellekre mondom.
18/24 anonim válasza:
A sajatjaimon es mas gyerekeken is azt latomh egy fiu gyerek ezerszer nehezebb, hisztisebb, akaratosabb mint egy lany
19/24 anonim válasza:
Nekem lányom van, hisztizik néha de nem vészes enazt vettem észre ismerősi körömbe a fiúk sokkal hisztisebbek.
20/24 anonim válasza:
A nagyobb lányom igazi hiszti gép.
A fiam is hisztis, de közelében noncs a nővérének.
A kicsi lányom pedig igazi budha. Ő sírni is csak akkor szokott ha tényleg baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!