Kedves Szülők! Kb. hány hónapos/éves kortól játszanak a gyerekek a homokozós formákkal? Érdemes 1 éves szülinapra homokozós szettet venni, vagy még korai?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm :)2021. jún. 3. 07:30
1/8 anonim válasza:
Nekunk volt mikor a kissebbik 1 éves volt , ha ő is játszott ott voltam mellettük nehogy ki essen a homokozbol vagy meg üsse magát,nagyon élvezte már akkor de nem igazan tudta meg hogyan "kell" használni, inkább csak turta a homokot és a markában tartotta majd ki szórt :) azóta 1 éves és 7 hónapos , már sokkal ügyesebben játszik próbálgatja formából ki önteni.
2/8 anonim válasza:
Előbb játszón nézd meg érdekli e a homok a fiam 2 múlt, de max 2 percet homokozik akkor is csak lapától.
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi Nektek :) szerintem is csak lapátolna, a homokot a szájába :P
2021. jún. 3. 08:50
4/8 anonim válasza:
Első szülinapjára kapott homokozót, homokozó játékokat a fiam. Egyből játszott velük, de csak pakolgatta, eltemette, ilyeneket. De lekötötte már. Szájába sosem vett homokot.
Most 2 éves (2hónapos) képes órákat eljátszani benne, és most kezd el kb formákat építeni
5/8 anonim válasza:
Mi is most kaptunk egy homokozót. Vettem játékokat is hozzá viszont homokot még nem. De kíváncsi vagyok, hogy tetszik-e neki.
6/8 anonim válasza:
Én nem vennék formát, majd jövőre.
7/8 anonim válasza:
Persze hogy játszik már 1 évesen, de ga te mutatod neki hogy kell, miket lehet a formából, vodorbol kiontve epiteni egymásra stbszt is nagyon elvezi. Lspstol, gereblyez már egy egy éves boven. Persze ha latott már ilyet vagy van vele foglalkozva igy is, kertben, mutatva neki.
8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a kommentet, mentek a zöld kezecskék 😉😊
Lehet beruházunk akkor egy homokozós játékra, remélem élvezni fogja 😍
2021. jún. 3. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!