Bevállaljuk a tesót, vagy sem? Kétgyermekes családok tapasztalait szeretném kérni, főleg azokét, akiknek nincs segítségük a mindennapokban.
A legnagyobb ajandek egy kisgyereknek egy testver. Ezt latom es hallom mindenhol. Illetve latom a sajat szememmel, hogy a tesos gyerekek sokkal jobban elvannak jatszoteren/ otthon stb mint az egykék. Fontolgatjuk a ferjemmel egy jo ideje a masodik gyerkocot, de a "felelem" valahogy lejjebb huzza a merleget. Kulfoldon elunk, nincs senki akire eddig rabizhattam volna. A pici 2 eves. Nem egy "leteszem es nyugton marad" kisgyerek. Eleg kemeny volt ez a ket ev.
Szerintetek hogy boldogulnank? A ferjem segit persze mindenben.
legnagyobb ajandek egy kisgyereknek egy testver.
Nettó marhaság.
Ez sztem nagyban a férjedtől függ.
Nálunk 2 és fél ev van köztük, 0 segítség.
Már csak a terhesgondozást sem tudtam volna megoldani nelküle, mert a gyereket nem lehet bevinni a dokihoz.
Az én fiam is elég önfejű, örökmozgó.
Nappal simán elvagyok velük, mig ferjem dolgozik. De nélküle nem menne.
Altatás, fürdetés, ezt ketten csináljuk pl.
Mi nagyon nem bántuk meg.
(Kisebb különbséget akartunk, másfél-2év közt, csak egy babát elvesztettünk, így jött ő)
Honnan tudjuk, hogy hogyan boldogulnátok? Nem ismerünk titeket, és amúgy nincs két egyforma család. Mindenki máshogy éli meg.
Felnőtt emberek vagytok, gondolkodjatok és mérlegeljetek, ne gyakorin idegenektől várd, hogy eldöntsük gyártsatok e újabb gyereket.
Ne haragudj, de ha most x ember arra voksol szülj még akkor szülsz? Ha azt írják eszed ágában ne legyen, ne szülj akkor nem fogsz?
Szóval érted.. Mi honnan a búbánatból tudjuk, hogy Te ismeretlen Gizi hogyan bírnál el még egy gyerekkel?
#6 es #7 Nem szavazast tettem fel, hanem egy kerdest! Nem fogok szulni vagy nem szulni a valaszok alapjan. Eleg fogyatekossagra utal,
ha ez egyaltalan megfordult a fejetekben! 🤦🏻♀️😂 Ez egy beszelgetes, tapasztalatcsere. Ha lenne a kozelemben hasonlo cipoben vki, nyilvan vele beszelnem meg 🙂
Nekem egy gyerekem lesz.
Ahol van segítség, azért ott is könnyebb ha csak egy gyereket kell vinni a nagyiékhoz.
Én egyke vagyok úgyhogy nekem nem érv a gyereknek legyen testvére dolog. :)
Van egy barátom, aki segítség nélkül vállalta be a második babát is és... mondjuk úgy h ők is egy példa arra, hogy ne legyen mégegy.
A srác reggel elmegy munkába, a lány addig harcol a két üvöltő gyerekkel, mikor hazaér, szegény lány akkor tud elmenni egyáltalán zuhanyozni meg megcsinálni egy két dolgot a lakásban.
A srác meg este hazaér fáradtan és nekiáll gyűrkőzni a két ordító gyerekkel h a barátnője lélegzetvételhez jusson.
Nekem ez neeeeeeeeeem kell.
De mindenkinek mások az igényei, nekem kellenek barátok, kikapcsolódás, hobbi, pihenés, mozi, étterem, gyerek mentes program. Van, aki inkább mégegy babát szeretne és ez így is van jól.
Gondold át, hogy mi a fontosabb, a kényelem, könnyebbség, munkahely, vagy mégegy szeretnivaló babóca, akivel sokkal nehezebb lesz, mert már nem csak róla kell gondoskodni.
De ha gondolkodtok a második babán, én borítékolom, hogy lesz is :) Ha vágytok rá és szeretnétek, akkor be fogjátok vállalni a nehézségeket :)
"Eleg fogyatekossagra utal,
ha ez egyaltalan megfordult a fejetekben!"
Így szól a kérdés:
"Bevállaljuk a tesót, vagy sem?"
🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!