Mikortol erezted hogy konnyebbek a mindennapok?
A kisfiammal az első 3 hónap nagyon nehéz volt, aztán 8 hónapos koráig változékonyabban volt könnyű-nehéz és 8-9 hónapos korában volt a legkönnyebb.
A kislányommal az első 7 hónap volt iszonyat kemény. Aztán megtanult ülni, és mint akit kicseréltek, nagyon jók lettek a mindennapok.
8 hetesen inult meg a folyamat, szép lassan lett egyre jobb, és 4 hónaposab elkezdte átaludni az éjszakát. Persze most megint nem alussza át, de nem olyan gáz mint az elején. Akkor kimosott kutyagumi voltam.
Most már van napirendünk hála a jó égnek, és tudom hogy fixen tudok aludni 1 órát valahol 2-4 között ha nagyon kilennék merülve. Ez azért más mint az a káosz, ami az első hetekben volt.
A lányommal 6 hónapos korától egy álom volt, addig viszont pokol. Hasfájás, éjjel 10x kelés, minden volt. De utána lett egy szuper alvó, kiegyensúlyozott babám.
A fiam még csak 3 hónapos, vele eleve sokkal könnyebb minden, mint anno a lányommal. Éjjel csak 2x kel maximum. Nappal is nyugodtabb. Nem is vagyok most annyira fáradt két gyerek mellett, mint akkor egy baba mellett😁
Én sem mondanám, hogy nehéz lett volna.
Bármikor bármit el tudtam intezni a fiammal, bárhova el tudtunk menni vele.
Pl 2hetes volt étteremben voltunk, 3hós volt akkor egy kisebb fesztiválon, illetve 3napos nyaraláson, lakásvásárlás volt az elmúlt időben, azt is végig vele csináltam (ügyvédhez járkálás, bank, stb...)
Nekem a zombi üzemmód sem volt akadály. 1éves kora utan kezdtünk el aludni éjjel normálisan, az csak hab volt a tortán.
Én nem foghatom arra, hogy mióta átalussza az éjszakát, mert lassan 5 éves és még mindig felkel éjszaka és egyedül nem hajlandó visszaaludni.
Nekem onnan volt könnyebb, hogy doktornő adott neki a hasfájásra gyógyszert, mert a kólika a nappalunkat és az éjszakákat is 3 hónapig tönkretette.
Bár utána jött a fogzás amiért nem aludtunk, így amikor azt mondom, hogy zombi voltam a kialvatlanságtól, de úgymond könnyebb lett, az 8-10 hónapos kora körül volt, mikor először átölelt úgy igazán, és éreztem hogy szeret, és jól csinálom, ami tőlem telhető.
Kb 2 hónapos korától, addig az éjszakák nagyon kemények voltak a hasfájás miatt. Még mindig 3-4* kelek hozzá, de könnyen visszaalszik.
Nappal nagyon nyugodt szerencsére, bármit lehet vele intézni, ez legalább a születése óta így van. 10 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!