Mikortol erezted hogy konnyebbek a mindennapok?
Figyelt kérdés
Hany honapos/eves volt a babad/gyereked?2021. jan. 5. 07:21
11/16 anonim válasza:
Amikor megfogant az első. Hat évet vártunk rá, már kezdtük feladni... azóta nem éreztem nehéznek, pedig 4-et szültem 6 év alatt. 😊
12/16 A kérdező kommentje:
En se ertem a lepontozasokat, oszinten leirta mindenki es koszonom a valaszokat is mindenkinek!
2021. jan. 5. 09:54
13/16 anonim válasza:
Még mindig várom. Hasfájós volt nagyon durván, utána a fogakkal szenvedtünk/szenvedünk. Most nem tudok kettőt lépni tőle, mert ha felállok mellőle üvölt és tépi a nadrágomat. Mindig az kell neki, ami a kezemben van. Nem tudok sétálni menni vele, mert sír a babakocsiban, boltba sem tudunk menni, mert a bevásárlókocsiban is sír, kiabál, menni akar. Nemsokára 10 hónapos. Már kezdek elfáradni.
14/16 anonim válasza:
2 éves kora után, amikor már jobban el tudta mondani ami baja volt, illetve jobban lehetett vele beszélgetni is.
15/16 A kérdező kommentje:
13: mindig sirt a kocsiban vagy kesobb kezdte? Napi hany orat sirt? Ne haragudj a kerdesekert csak kivancsi vagyok nalunk lesz-e valtozas ha esetleg hasonloak a tunetek.
2021. jan. 5. 19:16
16/16 anonim válasza:
Nem mindig sírt a kocsiban, régen imádott sétálni, nézegetni. Itthon sokat sírt, szinte csak akkor volt csöndben, mikor cipeltük vagy beraktuk a babakocsiba és elmentünk sétálni, na akkor egy hangja nem volt. Aztán fordult a kocka, most utálja és sír benne. Akkor kezdte el utálni, amikor megtanult forogni mindkét irányba és kezdett felülni, olyan 6 hónapos lehetett kb. Mióta mászik, azóta meg borzalmas. Van, hogy végigsírja az utat, jobb napokon 5-15 percet el van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!