A babám miatt nem sok idöm marad a házimunkára és szeretnk rendelni ebédet, van ezzel igy más is? Ti honnan rendeltek, én pécsi vagyok olyan kéne ahol ide is szállitanak? !
Figyelt kérdés
2008. dec. 8. 12:28
11/13 anonim válasza:
Én is mindíg rendelek. Ételvarázs.hu. Sok féle van és kiadós adag. És ami a legfontosabb hogy finom, mert már évek óta rendelem és hát van egy pár ehetetlen. Egy hétre nekem 2200 Ft-ra jön ki kb. Nem hiszem, hogy egy héten ennél kevesebből főz otthon az ember úgy hogy az változatos is legyen. Én meg egy kaját max. kétszer eszek meg. Amúgy pécsi vagyok én is.
12/13 anonim válasza:
klikk a napi ebédre
klikk pécsre :D
en is rendelni fogok, kb 3500 forint hetente (levessel, es neha desszerttel), nekem ennyibol nem jon ki a főzés, ugyhogy nemcsak hogy idot takaritok meg, hanem sporolni is fogok valamennyit
13/13 anonim válasza:
A Gastroyal-tól is tudsz,5-6 féle menüjük van egy hétre,a házias ételektől a fogyókúrásig minden féle.Nekem is 2 gyerekem van-egy nagy és egy pici-és mivel nekem elég sok a dolgom(nagy a ház,és hetente 1x-2x a melóba is bemegyek)ráálltam,h csak hétvégén főzök,illetve a vasárnapiból hétfőre is marad.Nagyon nagy segítség.Sztem ne foglalkozz a kioktató,lekezelő válaszokkal,ha neked így lesz jobb,ettől vagy nyugodtabb,hát csináld így!2 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!