A babaholmiolcsón.hu-ról rendelt már valaki? Mennyiért szállitanak ki és milyen minőségűek a dolgaik?
Ők a Bippa-sok igaz?
Én rendeltem már tőlük. Neten leadtam a rendelésemet, majd ahogy írják is hétfői napon felhívtak, kedden meg már átvettem a pakkot.
Én a minőséggel kapcsolatban tudok segíteni (nem az eső vagyok):
uolyan márkás és jó minőségű dolgokat árulnak mint más boltok, mi pl top rider babakocsit vettünk, de volt pierre cardin, neonato stb is.
Nekünk az ott vásárolt 25ezres kiságy most 10hónap után felpuhul és szálkásodik ahogy rágja a gyerek,a válaszuk ennyi volt: Nem kell túl dramatizálni a helyzetet,a fa ilyen,az szétmegy idővel....tekerjem körbe vmi anyaggal a szélét.És különben is bababarát a festék.
Na de 10hónap után???Akkor vettem volna 8ezerért kiságyat.
A stílusuk minősíthetetlen....SENKINEK NEM AJÁNLOM!!!
mi teljesen meg voltam velük elégedve, mi mindent ott vettük. a kiságyat a kisfiam 3 évig használta és semmi baja nincsen. a babakocsi bergon márkájú és nagyon jól bírta. textilpelusok, takarók mind tökéletese.
mi személyesen voltunk náluk és 100 km utaztunk. de nekünk megérte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!