Milyen "kellemetlen" szituációba hozott már a gyerkőcöd? Nevessünk.
Figyelt kérdés
Vicces sztorikra lennék kiváncsi, hogy kinek milyen kellemetlen helyzete volt a gyerekével kapcsolatban. Onnan jutott eszembe, hogy bementem ma a babakocsis kislányommal egy ruhaüzletbe (2 eladó volt, más vásárló nem volt ott) és amíg én nézelődtem, addig ő végigrotyogta az időt.. már égett a fejem, az eladók meg csak mosolyogtak. :-)2010. aug. 25. 20:34
41/41 anonim válasza:
Kislányom 3 éves.
Multkor megcsipte a szunyog és addig kaparta amig nem vérzett.Utána a varrt is lekaparta a sebröl.és tegnap ijedt arcal szaladt hozzám és kiabált:Anya,anya kilyukadt a lábam!!!!
Döltünk a nevetéstöl!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!