Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen "kellemetlen" szituáció...

Milyen "kellemetlen" szituációba hozott már a gyerkőcöd? Nevessünk.

Figyelt kérdés
Vicces sztorikra lennék kiváncsi, hogy kinek milyen kellemetlen helyzete volt a gyerekével kapcsolatban. Onnan jutott eszembe, hogy bementem ma a babakocsis kislányommal egy ruhaüzletbe (2 eladó volt, más vásárló nem volt ott) és amíg én nézelődtem, addig ő végigrotyogta az időt.. már égett a fejem, az eladók meg csak mosolyogtak. :-)
2010. aug. 25. 20:34
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Drága jó édesapám megtanította az akkor négyévesemnek, hogy kell benézni a lányok szoknyája alá. Egyik nap mentem a gyerkőcért az oviba és éppen köszöntünk volna el, amikor a kisfiam odaszaladt az óvónőhöz és "Apa, nézd!" felkiáltással felrántotta a szoknyáját, majd halkabban hozzátette: "Megbeszéljük?" Azt sem tudtam, hova bújjak szégyenemben, de hála Istennek az óvónéni rutinos volt és nem vette zokon a dolgot.
2010. aug. 30. 14:52
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jók, még írjatok, én mindenkit felpontoztam.

Nagyon aranyosak a történetek!

Kislányom 13 hónapos, és még mindig szopik. Utcán nem szokott, annál szégyenlősebb vagyok. De ha ő akar enni, akkor lehúzza rólam a pólómat és a melltartómat, mellé hangosan cuppog! Résen kell lennem, mert nem egyszer beégtem vele!

2010. aug. 30. 14:56
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Baráti társasággal voltunk strandon. Az egyik házaspár hozta a négy év körüli kisfiát is. A kissrác vagy egy fél óráig sündörgött egy kétméteres tipikus "izomagy" körül, akinek a karján méretes tetoválás díszelgett. Egyszecsak megkérdezte tőle: -Te is filceztél, és nem jött le?! Könnyesre röhögtük magunkat a kérdéstől, és mára szállóigévé vált a sztori.
2010. aug. 30. 14:56
 34/41 anonim ***** válasza:
86%

Hú,a 14.43-as történeten röhögőgörcsöt kaptam!

"ne lihegj te k.cs.g" ez nagyon jó! :) :) :)

2010. aug. 30. 15:14
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiam 18 hónapos lehetett, amikor ez történt. Vacsoraidő volt, viszont a fiatalember kiszúrta, hogy van a hűtőben tejszelet. Kezdődött a hiszti, hogy neki kellene olyan Megegyeztünk, hogy amint megeszi a vacsoráját, kap egyet. Bíztam benne, hogy addigra elfelejti, vagy már nem bír enni. Betömögette a kis szájába a kifli falatkákat, térült-fordult egyet, eltűnt a pofazacskójából, majd a tányéron lévő maradékot is eltüntette a szájában, és jött, hogy kéri a tejszeletet. Büszkén vitte az apjához, hogy bontsa ki neki. Ekkor ráléptem a szőnyegre, amin furcsa volt mennem... Alánéztem, és szépen sorba be voltak rakva a kiflikatonák.. :D:D Csak röhögni tudtam, és verni a fejem a falba, hogy még meg is dicsértem, hogy milyen ügyesen megette a vacsorát és nem volt hiszti a nasiért :)
2010. aug. 30. 15:27
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
15:27-es vagyok megint. Látom írtatok későbbi történetet is. A fiam már két éves múlt akkor. Elmentünk vásárolni. Amíg én a ruhákat nézegettem, azt hittem, hogy a fiam jó kezekben van, mert az apja felügyel rá. Kis idő múlva azt vettem észre, hogy férfiakból álló csoport áll a női próbafülkék előtt, nagyokat nevetnek és biztatnak valakit, hogy melyik fülkén húzza el az ajtót. Odamentem, mert én is próbálni szerettem volna, hát látom, hogy a fiam a nőkre rángatja fel a próbafülke ajtaját, a férfiak a háttérben állnak és mondják neki, hogy melyiket nyissa ki. A fiam ezen nagyokat kacagott, az apja pedig beállt a férfiak közé elvegyülni, nehogy kiderüljön, hogy az ő fia, mert attól félt, hogy valamelyik hölgytől kap egy nagy pofont. Úgyhogy mint mindent, ezt is egy nőnek, azaz nekem kellett megoldanom. El kellett vezettetni a gyereket sűrű elnézés közepette.
2010. aug. 30. 15:33
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Nagyok jók az eddigiek, nekem főleg a "te is filceztél és nem jött le" tetszett.Keresztlányomra vigyáztam 2,5éves bekapcsoltam a tv-t úgy fél órára, mutattak egy kisgyereket benne nem tartozott a legszebbek közé, megjegyeztem hogy milyen csúnyácska szegény kisgyerek.

Keresztlányom ezt általánosságba vette, majd rá 1órára lementünk a játszótérre, és odament minden kisgyerekhez hogy "te keri szerint milyen csúnya vagy, csak én vagyok a szép"

A szülők persze csúnyán végignéztek, én meg nem tudtam mit csináljak:)

2010. aug. 30. 15:37
 38/41 anonim ***** válasza:
79%
iszonyat jo amiket írtok =)
2010. aug. 30. 16:08
 39/41 anonim ***** válasza:
70%
Hát visítok a röhögéstől. :-))))) Írjatok, írjatok!
2010. aug. 30. 23:03
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Keresztlányom volt a kis "poéngyáros"!(2,5évesen)

Először is megmondtam neki hogy baba van a pocimban, nem foglalkozott vele, majd mondogatta magába pár óráig, aztán odajött hogy majd ha KIJÖN A BABA, tologathatja-e a babakocsiba, mondtuk neki hogy persze... Erre örült a kis drága, pár perc múlva megint odajött, nah mostmár kivesszük onnan???

Édes volt, elmagyaráztam hogy majd 8hónap múlva megszületek, még kicsi nem lehet "kivenni"

Majd megkérdezte hogy mama tudja-e (aki az édesanyám), igen tudja.. Átszaladt a másik szobába a mamához, erre közölte vele:

"mama tettem a Keri pocijába egy kisbabát, de még nem vehetjük, ki majd kijön magától"

Majd összetojtuk magunkat a röhögéstől, aztán mindenkinek újságolta hogy ő tette bele a keri pocijába a babát....

2010. szept. 2. 19:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!