Milyen "kellemetlen" szituációba hozott már a gyerkőcöd? Nevessünk.
Nagyon jók, még írjatok, én mindenkit felpontoztam.
Nagyon aranyosak a történetek!
Kislányom 13 hónapos, és még mindig szopik. Utcán nem szokott, annál szégyenlősebb vagyok. De ha ő akar enni, akkor lehúzza rólam a pólómat és a melltartómat, mellé hangosan cuppog! Résen kell lennem, mert nem egyszer beégtem vele!
Hú,a 14.43-as történeten röhögőgörcsöt kaptam!
"ne lihegj te k.cs.g" ez nagyon jó! :) :) :)
Nagyok jók az eddigiek, nekem főleg a "te is filceztél és nem jött le" tetszett.Keresztlányomra vigyáztam 2,5éves bekapcsoltam a tv-t úgy fél órára, mutattak egy kisgyereket benne nem tartozott a legszebbek közé, megjegyeztem hogy milyen csúnyácska szegény kisgyerek.
Keresztlányom ezt általánosságba vette, majd rá 1órára lementünk a játszótérre, és odament minden kisgyerekhez hogy "te keri szerint milyen csúnya vagy, csak én vagyok a szép"
A szülők persze csúnyán végignéztek, én meg nem tudtam mit csináljak:)
Keresztlányom volt a kis "poéngyáros"!(2,5évesen)
Először is megmondtam neki hogy baba van a pocimban, nem foglalkozott vele, majd mondogatta magába pár óráig, aztán odajött hogy majd ha KIJÖN A BABA, tologathatja-e a babakocsiba, mondtuk neki hogy persze... Erre örült a kis drága, pár perc múlva megint odajött, nah mostmár kivesszük onnan???
Édes volt, elmagyaráztam hogy majd 8hónap múlva megszületek, még kicsi nem lehet "kivenni"
Majd megkérdezte hogy mama tudja-e (aki az édesanyám), igen tudja.. Átszaladt a másik szobába a mamához, erre közölte vele:
"mama tettem a Keri pocijába egy kisbabát, de még nem vehetjük, ki majd kijön magától"
Majd összetojtuk magunkat a röhögéstől, aztán mindenkinek újságolta hogy ő tette bele a keri pocijába a babát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!