Milyen "kellemetlen" szituációba hozott már a gyerkőcöd? Nevessünk.
Sziasztok!
Az én lányom 11 hós és újabban megint rászokott a síkításra. Nem bánatában, csak úgy. Iszonyatos, fülbántó magas hangon.A múltkor kint voltunk a játszótéren és persze kifejezetten boldogan sikítozott a hintában. A szülők a fülükhöz kaptak és gyanakodva nézték nem nyúzom-e. Majd egy kisfiúnak megtetszett, hogy sikongat és minden sikításra rákontrázott. Végül két nagylánynak felfedezte, hogy sikítanak, adták az alapot és a picik lelkesen válaszoltak. Az anyukák menekültek volna én meg tanácstalanul néztem körül, hogy nem tudok vele mit csinálni...Erre még nem érti, hogy nem szabad.
A 18 hónapos kislányommal utaztam a buszon, ami eléggé meg volt tömve. Egyszer csak azt veszem észre, hogy a néni hátsóját elkezdi simogatni. Majd rá pár percre a másik néni gyűrűje tetszett meg neki, azt kezdte el piszkálni. Még jó, hogy nem a férjemmel volt, mert biztos kapott volna egy nyaklevest a csajoktól. :)
A másik eset: bementem a lányommal egy bizsus boltba, míg egy kicsit nem figyeltem rá, mer ugye nézelődtem, addig a kezébe vette az egész üvegtál csattot, mire elvettem volna, addigra földhöz vágta, kicsit drága mulatság volt, mert ki kellett fizetnem a kárt.
Nagyon tetszenek a hozzászólások, olyan jókat röhögtem rajtk.
Kislányomnak egy időben az volt a buli, 1 éves kora körül, hogy az ablakon kikiabálva ijesztgette a járókelőket. Amúgy a másodikon lakunk, egy elég forgalmas helyen. Egy idő után olyan rafkós lett, hogy lebújt, miután kikiabált, Én meg ott vihogtam mögötte, persze engem nézett hülyének az éppen aktuális járókelő.
Aztán, egyszer egy bevásárlóközpontban behisztizett, mert nem kapott meg valamit. Szépen kullogott utánunk, egyszercsak földhöz vágta magát a legnagyobb tömegben, és visítva elkezdte azt kiabálni, hogy "anya, apa, ne bántsatok".... na köszi :-))))
Egyszer egy fagyizóban álltunk sorba. Mögöttünk egy kb.3 éves kislány állt az apukájával.A kislány csacsogott, hogy hány gombócot és milyen színűt kér majd.Az apukán látszott h nem gyakorlott apa,nem nagyon ért a gyerekek nyelvén és mondta h csak egyet válasszon, mert amiket felsorolt úgysem bírná megenni.A fagyizóban a falra Tigris volt felfestve 3gombócos fagyival a kezében. A kislány ezt észrevette és megkérdezte az apjától: Apa Tigris miért eszik 3 gombócot is?? Mire a válasz:Mert Tigris kemény!
:D
A 3 éves unoka hugomnak nagyon hosszú barna göndör haja van. Egyszer egy társaságban is megdicsérték a haját, h milyen szép hosszú a haja. Mire Ő:
Jajj, ne is mondd mikor fürdök és mosom a hajam, a hajam mindig csikizi a lyukamat és szólnom kell anyának h húzza ki.
Kicsit sem volt ciki..:D:D
De szerencsére most már nem így reagál ha dicsérik a haját.:):)
Bár nem a saját gyerekemmel történt, hanem a keresztfiammal, de emlékezetes eset volt.
Távolsági buszon utaztunk vele, a nagyszülei gyakran emlegették neki a "kókó bácsit" , aki arra hivatott hogy a cumikat ellopja:D (ekkor már 3 éves volt a keresztfiam)
És a buszon ült egy idősebb bácsi, szakállas volt, bottal és szemüvegben, nagy kalapban. Erre a keresztfiam felkiáltott, hogy nééééééééééézd ott a kókó bácsi.
nem tudtam sírjak-e vagy nevessek hirtelen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!