Milyen "kellemetlen" szituációba hozott már a
gyerkőcöd? Nevessünk.
Figyelt kérdés
Vicces sztorikra lennék kiváncsi, hogy kinek milyen kellemetlen helyzete volt a gyerekével kapcsolatban. Onnan jutott eszembe, hogy bementem ma a babakocsis kislányommal egy ruhaüzletbe (2 eladó volt, más vásárló nem volt ott) és amíg én nézelődtem, addig ő végigrotyogta az időt.. már égett a fejem, az eladók meg csak mosolyogtak. :-)
Ti értitek, hogy egyesek itt miért pontoznak? Még fel hagyján, de le... sose legyen nagyobb örömük az életben!
2010. aug. 26. 12:02
22/41 anonim válasza:
Banyuci! Én értem! Mert nincs jobb dolguk....a gyerekük mellettünk sír,mert az anyjuk azzal van elfoglalva, h kiélhesse itt ferde hajlamait...akinek inge kapja gyorsan magára
2010. aug. 26. 12:26
23/41 anonim válasza:
Az sem biztos, hogy anyuka.Lassan vege a nyariszunetnek es meg gyorsan kretenkednek kicsit a gyerekek.....
2010. aug. 26. 12:27
24/41 anonim válasza:
Kezdem azt hinni, hogy megint valakinek nem vagyok szimpi. Lassan az összes hozzászólásom le van pontozva... Így járjon egy ilyen oldalra az ember...
2010. aug. 26. 12:34
25/41 anonim válasza:
Kedves utolso.
Ne vedd a szivedre....latod mindenkit lepontoztak.
Egyet tehetsz teszel ra nagy ivben es szepen mindenkit felpontozol...na en ezt tettem es pukkodjon meg a lepontozo :D
2010. aug. 26. 12:37
26/41 anonim válasza:
Én is köszönöm a 72%-os lepontozást, boccs, hogy nem volt elég kellemetlen és vicces a válaszom.:P
Elég rossz indulatú dolog.
2010. aug. 26. 14:24
27/41 anonim válasza:
engem is majd minden válaszért, de több kategóriában is. ennyit tudnak.
2010. aug. 26. 14:29
28/41 A kérdező kommentje:
nagyon jók a válaszok, a csokis néger kisfiú a legédesebb :-)
Nekem a kislányom megint rotyogott ma, de kivételesen nem üzletbe voltunk, hanem itthon telefonáltam...
a lepontozást én se értem, de én már nem foglalkozok fel h hány %. Amúgy honnan lehet látni h le v felpontoztak?
2010. aug. 26. 18:15
29/41 anonim válasza:
Tegnap a kisfiam lebontotta rólam a bikinifelsőt,miközben egy férfi ismerősömmel beszélgettem,de kedves volt megfogta a fiamat, még visszavettem:)
Ma meg szaladt egy pasi után, hogy apa, apa,egyébként egyéves....
2010. aug. 27. 13:46
30/41 anonim válasza:
A kisfiam kb 7-8 hónapos volt és a kedvenc szórakozása a telefonon nyomkodása volt (még most is szereti) és egyszer véletlenül felhívott valakit. Csak azt hallom, hogy valaki ordít a telefonba, hogy Tessék!! ki az??? Ne lihegj te köcsög!!! Gyorsan elvettem a telefont és elnézést kértem a "zaklatásért" elmeséltem a csajnak, hogy a kisfiam véletlenül hívta fel. Azóta anyukám telefonjáról is felhívott egy pasit XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!