Allandoan cipelitek?
Hordoztam
Szintén kis korkülönbségek.
Nem.
Játszószőnyegre raktam őket ennyi idősen. Ha nem csináltam semmit éppen, akkor leültem melléjük játszani mindig. Nemigen volt választásuk, megszokták.
Unokahúgom volt ilyen "letehetetlen" baba, emlékszem kb 16-17 voltam, amikor egyszer az én kezemben volt, és le akartam ülni vele (még csak nem is letenni), mert már nehéz volt. Visított egyből, a család meg még nevetgélt meg élcelődött is, hogy "jaaa, hát nem gondolod, hogy majd leülsz?" Hát mondom, de. És azzal a lendülettel szépen visszaadtam az apja (bátyám) kezébe. Na kb ott megfogadtam, hogy ha gyerekem lesz, nem fogom ezt csinálni. Bármennyire is imádni fogom meg minden, hát azért hadd ne kelljen már megszakadnom a cipelésében, én sem vagyok gép. A hordozás kendőben az teljesen oké, nem voltam/vagyok ellene, de nálunk nem volt rá szükség. 5 éves fiú, 1 éves lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!