Kisfiamnak állandóan tátva van a szája. Normális ez?
Nagyon sok tati szájú gyerek van, az öcsém is az volt még alsós korában is 😊 és a lánya is az, meg ő is alsós. Remélem később ő is kinovi, mert valóban olyan kicsit bamba képe lesz tőle.
A túl sok nyalrol nem tudok mit mondani, fogzás alatt teljesen normális.
Mandulától is lehet amúgy ilyen.Nem szuszog hangosabban ha alszik? Kérdezted a gyerekorvosotok?
DE ettől függetlenül a lányom pld 2 hónapos korától mindig úszott a nyálba szó szerint és kutya baja.Fogzástól tényleg így cafog nekik:)
A nyelve nem nagyobb? Az is sok minden miatt kialakulhat, és tátott szájat eredményez.
Azért én 1-2 szakembernek megmutatnám.
Ajaj! Tényleg mandula megnagyobbodása lehet a kicsinek - és a neurológus szakorvos IS KIVÁLÓ ÖTLET!!!
Sosem zárható ki sajnos egy központi idegrendszeri fejlődési rendellenesség - semmilyen életkorban.
Orvosi ügyelet vagy háziorvos? Mióta vannak ezek a tünetek? (Védőnő jár hozzátok rendszeresen? Neki már tettél említést a fokozott nyálelválasztásról?)
Ui: születési trauma miatt is kialakulhatott ez a "tátott száj" szindróma. Oxigénsátorba/lélegeztetőgépre nem volt kötve a picur a világra jövetele után? Természetes szülés volt, vagy császár? Vérképet mikor csináltak nála utoljára? Újszülöttkori első laborértékesi mennyire voltak rendben?
Egészen kiskora óta fennállnak ezek a tünetek, eddig nem kérdeztem rá se védőnőnél, se dokinál, mert azt hittem csak egy hóbort és majd kinövi, de már egyre jobban zavar.
Nem nagyobb a nyelve, teljesen rendben van
Háziorvostól fogom kérdezni jövő hónap elején,mit tehetnék.
Védőnő sajnos a vírus miatt nem jár, telefonos egyeztetések vannak.
Hüvelyi szülés volt, a baba teljesen rendben volt, a laboreredményeket is majdhogynem tökéletesnek mondhatom, de labort csak a kórházba szülés után csináltak neki. Egyedül annyi probléma volt vele, hogy besárgult az utolsó kórházi napon
Tele van az orra?
Mandula?
V csak bamba ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!