Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normalis dolog az, hogy...

Normalis dolog az, hogy kisfiamnak ALLANDOAN jar a keze meg a laba?

Figyelt kérdés
Most 7,5 honapos, de szuletese ota ilyen kis izgaga.MEg nyugalmi allapotban is emelgeti a labat es kopogtat vele a padlon, stb...Lehet,hogy hulye kerdest tettem fel,de mas babat mindig olyan nyugodtnak latok.Az en tokmagom meg megallas nelkul mozog.Nagyon jokedelyu,aktiv baba.Nincs osszehasonlitasi alapom, csak arra tudok hagyatkozni,amit az ismeroseim koreben latok, mert ott minden vele egyidos baba olyan kis nyugodt, csak ugy ulnek, nezelodnek, vagy egyhelyben eljatszanak es nem "hadonasznak" allandoan ugy,mint az en kisfiam.
2010. máj. 17. 09:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen normális, ha ennyit mozog a babád, Ő ilyen típus!

Az Én 13 hónapos kicsim , ugyan ilyen, és a 10 éves nagyfiam is a mai napig sokat mozog!( már csecsemőnek is mozgékony volt)!

Sokszor irigylem a nyugodt babák anyukáit! *-*

2010. máj. 17. 09:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Az én lányom is ilyen. Mindig jár valamije, még evés közben is. Már elmúlt 1 éves. Én is ilyen voltam állítólag, mostanra azért nyugodtabb vagyok.:-)) Szóval ne izguljunk. :)
2010. máj. 17. 09:36
 3/8 anonim ***** válasza:

A kisfiam 2-3 hósan kezdte a hadonászást. :-) Azóta is állandóan emelgeti a lábát, dobol vele, csápol a kezével. Főként, amikor játszik, örül vagy nagyon vár valamit.

Nagyon úgy tűnik, ez normális, ők ilyen aktív babák. :-))

2010. máj. 17. 09:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én 7,5 hónapos lányom is ilyen. Csak akkor nem jár a keze-lába ha alszik! Még anyukám is megjegyezte hogy milyen izgága, egyikőnk sem volt ilyen (3man vagyunk tesók). Szóval nem vagy egyedül. Nekünk ilyen mozgékony, izgága sajtkukac babáink vannak! :)
2010. máj. 17. 09:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,akkor megnyugodtam :)
2010. máj. 17. 10:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Az en kis fiam meg csak 5 hetes de o is ilyen. MAr a pocimban is ilyen volt. Allandoan jar a keze laba, meg mikor alszik akkor is :))) Szerintem ez nem baj, vagy legalabbis remelem.

O ilyen kis orokmozgo:)

2010. máj. 17. 10:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én 9 hónapos lányomnak is jár keze-lába állandóan.Pedig alapjaiba elég nyugodt baba.Sőt a 7 éves fiam se tud megülni a sejhaján 20 percnél tovább :((
2010. máj. 17. 10:10
 8/8 anonim ***** válasza:

én is néztem mindig a babákat az orvosnál pl. hogy milyen nyugiban ülnek...az enyém? már 4 hósan se volt hajéandó nyugiban ott feküdni, hanem körbe kellett cipelnem, hogy midnent megnézhessen, megfogdoshasson. és állandóan mozog, szintén 4 hósan, kirúgta magát ha ölbe vettem állásba...sose ült meg az ölembe 2 mp-re se...ez azóta is így van, állandó mozgásban van szinte, már 17 hós, az ölemben néha már megül...10 másodpercre! :D

ők ilyenek, nem alszik meg a szájukban a tej, az tuti. :))))

2010. máj. 17. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!