Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiamnak állandóan tátva...

Kisfiamnak állandóan tátva van a szája. Normális ez?

Figyelt kérdés
A babám napok múlva 9 hónapos, és folyamatosan nyitva van a szája. Születése óta. Nem csak akkor, mikor bambul, vagy csodálkozik, hanem szinte mindig. Be tudja csukni, eszik rendesen, orrán kap levegőt, nem igen volt még taknyos soha, de már kicsit kiborít, mert a nyála nonstop folyik, sőt, ömlik. Nem csak a fogzás miatt, mindenki ezt mondja körülöttem, hogy jaj, jön a foga, de én nem hiszem, hogy születése óta megállás nélkül ez lenne a probléma. Ha mászik a földön, húzza maga után a nyálcsíkot, van hogy elcsúszik rajta..a ruhájáról már ne is beszéljünk, a hasáig csurom nyál perceken belül, de hiába öltöztetem át, hogy meg ne fázzon, 10 perc múlva kezdhetem elölről..Nyálkendője hiába van, az is átázik hamar. Hónap elején megyünk dokihoz, rákérdezek majd, de szeretnék tanácsot kérni, hogy más is járt - e ebben a cipőben, mennyire normális ez,és ha nem az, akkor mi lehet a gond?

2020. szept. 26. 22:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nos a háziorvos és a védőnő mind azt mondják, csak a fogzás. Mandulával szerintem nincs gond, orra nincs tele. Kicsit lehet, hogy bamba :D de most ott tartunk, hogy még mindig bukik, az ételt is kiöklendezi, vagy nem nyeli le, akárcsak a nyálát. Védőnő, háziorvos most sem volt egyáltalán segítőkész, úgy döntöttem kezembe veszem a dolgokat és kértem maszekba időpontot gasztroenterológiára. Szerintem reflux lesz mindkettő tünet okozója :) Meglátjuk
2021. febr. 23. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!