Mit lehet tenni ha állandóan a babájával henceg?
Egyidősek a babáink és folyton küldözget képeket, videókat, hogy már mit tud a babája. Nem, nem vagyok féltékeny, korának megfelelően fejlődik a babám, mégse érzem szükségét, hogy mások orra alá dörgöljem.
Én túlzom el? Nekem tök olyan érzésem van mintha verseny lenne kinek a babája csinálja hamarabb ezt vagy azt. Érdekes, hogy unokatesómmal tudunk beszélni anélkül, hogy egymás orra alá kéne dörgölnünk, hogy mit tud már a baba pedig az ő babája is egyidős.
Hú nekem is van ilyen rokonom, bár az ő lánya egy évvel fiatalabb az enyémnél, de állandóan küldözgette a képeket, videokat. Mit tud, milyen cuki vicceset mondott, milyen ruhákat vett neki stb. Már kb arról is, hogy most épp mit eszik a gyerek.
Én lehet bunkó vagyok, de egy idő után nem reagáltam rá. Max teszek rá egy like-ot, de semmi több. Persze cuki a gyerek meg minden, de a napi 3 kép meg 4 video már túlzás. Meg nyilván még nem láttam 3 évest téli kabátban meg sapkában🙄
Már lecsökkent heti 2-3 képre. Haladunk😅
Unokatesód babája hasonló képességű mint a tiéd? Pld hasonló időben kezdett mászni?
Szerintem amúgy írásban baromi nehéz érzékeltetni, hogy nem felvag az ember csak megosztja az örömét, hogy már ezt is tudja. Barátnőm lánya nagyon gyorsan fejlődött mozgásban,mi a sajátunkat tornára hordtuk,le van maradva meg mindig pedig már ovisok.Az én lányom másfél évesen már rövid mondatokat használt,az övék 2.5 évesen kezdett beszélni.Nem volt kellemetlen egyikünknek sem hogy a másik pár dologban előbbre vagy hátrább tart.
4-es hallottál már a tapintatrol? Nyilván persze egy igazán nemeslelku ember magában tudja tartani, hogy farasztonak és idegesitonek találja az ismerősét, de a legtöbben duhongunk kicsit meg pletykalunk aztán inkább toleraljuk, hogy az adott ember olyan, amilyen.
Itt is szerintem bele van feledkezve a nő a gyerekbe, és azt hiszi mást is annyira érdekel minden moccanasa mint öt. Ez nem bűn, csak csacskasag ami fárasztó egy másik felnőttől.
Szerintem csak büszke a gyermekére és szeretné veled is minden pillanatát megosztani. Nem hiszem hogy versengésről szólna ez a dolog.
Egy kisbaba hatalmas ajándék es valószínűleg intezíven eli meg a pillanatokat.
Az ember mindig tudjon örülni annak ha valakinek fontos, és az életébe engedi.Ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!