Visít állandóan?
Kislányom 10 hónapos és mar hisztizik. Van ilyen? Tudom h majd később jönne. De szó szerint ha véletlenül nem úgy alakul valami,nem adom oda rögtön, stb, visít, ordít. Már a hajam tépem, komolyan. Magnézium fogy rendesen.
Imádom, okos, ügyes, cuki. De ez a virnyogás kikészít. Nyilván már én sem vagyok a legtürelmesebb... De sokszor azt sem tudom mi baja. Egyszer csak kezdi a hisztit, pedig figyelek rá.
Tanácsok?
Köszi mindenki!
Ez nem csak az, hogy próbálgatja a hangját, at másmilyen. Rendesen kiborul es visít, sír, ordit, neha fejhangon.
Kb én is ezt csinálnám ilyenkor 🙈
De hát ez van, megpróbalom jobban tolerálni, de leginkább az a rossz h fogalmam sincs mi a baja. :(
Nálunk is volt ilyen, pont ebben a korban, pár hétig tartott.(most lesz 1 és pont tegnap tűnt fel, hirtelen elkezdett sikitani,hogy jé már milyen régen csinálta)
Jellemzően akkor csinálta, ha valami nem tetszett neki,pl,nem engedtem,hogy kukázzon, vagy hogy a mosógép gumiját rágcsálja (tudom, nagy szemét vagyok)
Amúgy korábban olyat is csinált, amikor kitettem a konyhából kukázás miatt, hogy lefeküdt a hasára és ököllel püfölte a szőnyeget úgy "sírt" na ott nagyon kellett fegyelmezni magam,hogy ne röhögjek 😂
Szóval szerintem elmúlik. Jön helyette más. Nálunk épp a kaja kis rágás utáni kiköpése van 🙈🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!