Földre rakom! Felfázhat?
Nem fog felfázni!
Ha megfázik, azt vírus okozza.
Nekem a télen volt a nagyobbik fiam csúszómászó. Semmi baja nem lett.
A pici most még csak kúszik. A habtapit nem szereti, lemászik róla a parkettára. És kijön a szobából a konyhába, előszobába, folyosóra, fürdőbe, és ezeken a helyeken járólap van. Ami hideg ugyan, de mit tegyek? Ettől nem fog beteg lenni. Én meg nem fogom az egész lakást letakarni takaróval, pokróccal, vagy akármivel, mert azt meg még össze is gyűri.
hát nálunk megfázott!
van egy nagyobb szőnyege, de onnan mindig lemászott, hiába rakosgattam vissza, visszament a hideg lapra...
az lett az eredménye, hogy náthás lett, picit köhögött, de az eldugult nózitól nem aludt rendesen 2 napig, meg hát én sem....vigyázni kell!!! na akkor fűtöttünk be (hétfőn), padlófűtés van
Na ilyen kérdésre én is kiváncsi voltam, lányom 7 hónapos, már majdnem egy hónapja mászik, de mint a villám. Én úgy oldottam meg, hogy van szőnyeg a parkettán, arra pléd, még egy pléd egy kicsit arrébb, még egy kis takaró, ahol szőnyeg van, szóval, mint egy kirakó, úgy néz ki a szoba közepe. Na meg párnák, hogy ne másszon arra, ahol buksibeütés lehet. Ja és body, pulcsi, nadrág, zokni van rajta, de még így is néha utánam jön a járólapra, tök édi, ahogy szökik utánam. Nem lesz semmi baja, mint ahogy olvastad, de azért öltöztesd fel, és nem lesz gond.
Hogy köhög, ettől a szutyok idő miatt, egyszer hideg, ma meg süt a nap. De azért nézze meg orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!