Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Földre rakom! Felfázhat?

Földre rakom! Felfázhat?

Figyelt kérdés
6 hós babám és a földön érzi a legjobban magát,raktam le habi tapit,takarót de mindig lemászil rola nincs szőnyegünk,attol félek hogy a parkettán megfázik!de ahogy vissza rakom,egyszerre lemászik(csak forogni tud) és ott játszik!:)
2010. aug. 25. 14:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog felfázni! Vagy ha beteg nem attól betegedett meg. A lányom a tél kellős közepén volt 6-7-8 hónapos, a járókát utálta, ordított benne, de ha szabad teret kapott a lakásban egy hangja sem volt! 7 hónaposan már mászott, szóval mindhiába volt a leterített pléd és habtapi, se perc alatt lemászott róla. És nem parkettánk van, hanem járólap! Soha nem volt még náthás sem!
2010. aug. 25. 15:17
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem fog felfázni!

Ha megfázik, azt vírus okozza.

Nekem a télen volt a nagyobbik fiam csúszómászó. Semmi baja nem lett.

A pici most még csak kúszik. A habtapit nem szereti, lemászik róla a parkettára. És kijön a szobából a konyhába, előszobába, folyosóra, fürdőbe, és ezeken a helyeken járólap van. Ami hideg ugyan, de mit tegyek? Ettől nem fog beteg lenni. Én meg nem fogom az egész lakást letakarni takaróval, pokróccal, vagy akármivel, mert azt meg még össze is gyűri.

2010. aug. 25. 15:43
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha fázna akkor nem menne le a parkettára
2010. szept. 4. 09:32
 14/18 anonim ***** válasza:

hát nálunk megfázott!

van egy nagyobb szőnyege, de onnan mindig lemászott, hiába rakosgattam vissza, visszament a hideg lapra...

az lett az eredménye, hogy náthás lett, picit köhögött, de az eldugult nózitól nem aludt rendesen 2 napig, meg hát én sem....vigyázni kell!!! na akkor fűtöttünk be (hétfőn), padlófűtés van

2010. szept. 4. 09:48
 15/18 anonim ***** válasza:

Na ilyen kérdésre én is kiváncsi voltam, lányom 7 hónapos, már majdnem egy hónapja mászik, de mint a villám. Én úgy oldottam meg, hogy van szőnyeg a parkettán, arra pléd, még egy pléd egy kicsit arrébb, még egy kis takaró, ahol szőnyeg van, szóval, mint egy kirakó, úgy néz ki a szoba közepe. Na meg párnák, hogy ne másszon arra, ahol buksibeütés lehet. Ja és body, pulcsi, nadrág, zokni van rajta, de még így is néha utánam jön a járólapra, tök édi, ahogy szökik utánam. Nem lesz semmi baja, mint ahogy olvastad, de azért öltöztesd fel, és nem lesz gond.

Hogy köhög, ettől a szutyok idő miatt, egyszer hideg, ma meg süt a nap. De azért nézze meg orvos.

2010. szept. 4. 11:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Az én kincsem tavaly pont télen kezdett el kúszni,mászni. Kérdeztem a védőnőt, hogy mit csináljak a lakással,mert nálunk csak a nappaliban van szőnyeg, a többi helyen járólap van. Azt mondta nem baj, ha jól fel van öltöztetve nem fog megfázni,meg mondta,hogy az egész lakást teleszőnyegezhetem akkor is megtalálja azt az 1 mm-t ahol nincs szőnyeg és oda fog ülni.:-) Úgyhogy mindig adtam rá harisnyát + a nadrág, így nem volt gond.
2010. szept. 4. 13:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Én vettem szőnyeget a parkettára, nem teszek le plédet sem. Anyukámnál járólap van, mostanában harisnya, kisnadrág, hosszú ujjú body, mellény, zokni van rajta ha hozzá megyünk. Nem tarthatom a kezemben egész nap!
2010. szept. 4. 13:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb ha törekedsz arra, h ne a hideg padlón legyen. Persze nyilvánvaló h le fog mászni a szőnyegről, v a plédről, nade nem egész nap a hideg padlón lesz. Az igaz, h a vírusfertőzést nem a padlótól fogja elkapni, de legyengülhet eléggé ahhoz h elkapja, ill az izületeinek sem tesz jót, ha hideg felületen van. Pl te mezitláb vagy a járólapon? biztosan veszel papucsot. Egy-két réteg textil sztem nem elegendő.
2010. szept. 4. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!