6 hós babám és a földön érzi a legjobban magát,raktam le habi tapit,takarót de mindig lemászil rola nincs szőnyegünk,attol félek hogy a parkettán megfázik!de ahogy vissza rakom,egyszerre lemászik(csak forogni tud) és ott játszik!:)
a nagy melegben egyszál bodyban forgott és mikor felvettem olyan hideg volt mindene!de ő jol érzi magát lent!
2010. aug. 25. 14:06
2/18 anonim válasza:
Mi lenne ha letennél egy nagyobb plédet, amiről nem mászik le?
2010. aug. 25. 14:10
3/18 anonim válasza:
szia! én a helyedben inkább 2 takarót tennék alá, teljesen kiterítve, egyszeresre. Nem létezik, hogy 2 perc alatt leforog egy teljes plédről! a parkettán még én is fáznék, nemhogy egy picibaba. próbáld ki, feküdj le te is mellé, egy idő után a te hasad vagy veséd is fázni kezd!
2010. aug. 25. 14:11
4/18 anonim válasza:
hat igen ez a legnehezebb kor de meg egy jó pár évig szenvedni fogsz ezzel meg 16evesen is ráfogsz szólni h ne üljön le a földre mert felfázik ..szerintem kel valami alá.az tuti inkább félni mind megijedni...
2010. aug. 25. 14:13
5/18 A kérdező kommentje:
lehet hogy már késő?kicsit nyügös és köhög!??
2010. aug. 25. 14:14
6/18 anonim válasza:
szerintem várj egy napot es mennyel orvoshoz vele
2010. aug. 25. 14:18
7/18 anonim válasza:
Adj rá egy nadrágot a bodyra és egy zoknit, akkor nem lesz miről lemásznia... :o)
Egyébként az orrát tapintsd meg, ha az nem hideg, akkor nem fázik biztosan. A végtagok a gyengébb keringés miatt hidegek gyakran.
2010. aug. 25. 14:23
8/18 anonim válasza:
Kedves összes válaszoló! Olvassatok utána a felfázásnak! Ez egy bakteriális vagy gombás eredetű betegség, rendszerint E.coli okozza, ami a végbélből jut a húgyivarszervekbe. Semmi köze, a közhiedelemmel ellentétben, ahhoz, hogy az illető a földön ül-e vagy sem.
Kérdező, ha csak pár percig van a parkettán, semmi baja nem lesz a babádnak, de aggódj. Tedd azért vissza, amint észreveszed.
(ezért imádom ezt az oldalt, hozzá nem értők adnak jobbnál jobb tanácsokat egymásnak)
eü-s
2010. aug. 25. 14:24
9/18 anonim válasza:
Én sem hinném, hogy a földön mászástól felfázik. Enyém télen volt kúszó-máászó. Mi nem raktunk semmit le, a járólapon ficergett szerteszét a lakásban egy szál bodyban+harisnya és sosem volt beteg... A parketta még nem is olyan ráadásul mint a járólap.
2010. aug. 25. 14:32
10/18 anonim válasza:
szerintem se fázik fel. én úgy csinálom a parkettán, hogy egy vastag plédet leterítek, rá a habtapi (ez kisebb de nembaj) és rárakom a gyereket. a lányom most tanul mászni, jön utánam még a konyhába is ahol kő van.
jól kivannak találva ezek a lurkók, nem kell őket annyira félteni :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!