Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy év körüli babátok nektek...

Egy év körüli babátok nektek is lehasal néha-néha a földre napközben? Nincs alvásidő, csak úgy lehasal? Közben meg olyan, mintha hümmögne.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 15:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csinálta. És várjál, mondok még valamit: most beindultak a szerepjátékok nálunk. Másfél éves kisfiam, és az egyik kedvenc játéka az lett, hogy a lakásban lévő takarókkal betakarózik, a feje alá tesz egy párnát, elfekszik, és azt mondja: CSICSI BABÁJA - csicsijja babája. :)) Eljátssza, hogy ő most alszik. És ha visszaigazoljuk, hogy jaaaj, de ügyes vagy, alszol egyet? Akkor mondja: ALSZOK, és vigyorog ezerrel. És ezt képes egy 3 órás alvás után 20 perccel is eljátszani, szóval ez tényleg csak játékból csinálja.
2011. ápr. 11. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen! És a jobb lábával meg "kopog" :)
2011. ápr. 11. 15:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Az enyém is csinálja egy ideje (most 17 hónapos). Teljesen elnyúlik a leglehetetlenebb helyeken (konyha közepe), mint egy kis béka, és elpihenget néhány másodpercet. És nemcsak a földön, hanem pl. a puffon is képes elhanyatlani.

Ha megkérdezzük tőle, hogy Alszol? akkor úgy csinál, mint aki horkol. :-)

2011. ápr. 11. 15:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, most megnyugodtam :)
2011. ápr. 11. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én lányom is csinálja ma 13 hónapos! Kicsit megpihen! :o)
2011. ápr. 11. 16:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, az én fiam is kb. ekkor kezdte: mindig lefeküdt pár másodpercre, vagy ami még jobb, a lábunkra hajtja a fejét, vagy jön és bújik egyet. Még mindig csinálja, 16 hónapos. Olyan cuki, akkor úgy olvadozunk, mikor hozzánk jön "feltöltődni". Ezt a lefekvést akkor nem szeretem, mikor a konyhában a hideg kövön jön rá.... :o(
2011. ápr. 11. 18:29
 7/9 anonim ***** válasza:

14 hós a fiam, pár hete csinálja ő is. Gondolom megpihen kicsit :-)

Otthon még okés a dolog, de mondjuk azt nem nagyon szeretem, mikor a játszótér kövén, vagy a homokozóban hasal le :S

2011. ápr. 11. 22:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én fiam most lesz 1 éves, és kb 1 hete ő is csinálja..:)
2011. ápr. 12. 01:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Az én 13 hónapos lányom is csinálja és van, hogy a kis kezét ráteszi az arcára, mint aki kukucskál, hogy figyelem-e.

Annyira édesek tudnak lenni!

2011. ápr. 12. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!