Izabella, Bettina, vagy Elizabet? Melyiket adnátok a három
közül imádott kislányotoknak?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ma vagyok 20 hetes kismama a pici lányommal. 😊
Melyik nevet adnátok neki és miért? Szinte biztos, hogy a 3 közül kapja valamelyik nevet.
Férjem "Bella párti", Ő az Izabellát szeretné, míg én vagy az Elizabetet, vagy a Bettinát, mert a Liza, Lili, Betti nevek tetszenek nekem jobban, elég régóta így becézem a még meg sem született kicsimet.
Egyik sem tetszik, lehet, hogy retro vagyok, de Eszter Éva, és Krisztina Ilona a két lányom.
2021. jún. 10. 18:05
32/47 anonim válasza:
Mi a kisfiad keresztneve?Hátha az alapján megtudjuk állapítani melyik illik hozzá jobban
2021. jún. 10. 18:06
33/47 anonim válasza:
Izabella vagy Bettina.
2021. jún. 10. 21:23
34/47 anonim válasza:
Izabella,vagy Beáta
Beátát lehet Bettinek is becézni
Igen szép,nőies név
2021. jún. 10. 21:39
35/47 anonim válasza:
Elizabet az egyik legszebb női név szerintem, az egyik lányomnak ezt is adtuk. 😊
2021. jún. 10. 21:59
36/47 anonim válasza:
Az én lányom Elizabet, sokszor felkapják a fejüket az emberek mikor meghallják (pozitiv értelemben). Ő is nagyon büszke a nevére. A kisfiunknak is hasonló különleges neve van, összecseng a két név. Ezen mégjobban szoktak ámuldozni ☺️ (Elizabet, Eliot)
Mondjuk számít a vezetéknév is. Nem mindhez működnek ezek az angolos nevek.
2021. jún. 11. 06:24
37/47 anonim válasza:
Én Elizabetnek akartam elnevezni a kislányunkat, de sajnos a férjem egyik exének is ez a neve, szóval megvétózta a dolgot, pedig már évek óta ez a kinézett kislánynevem 😭 Szóval én az Elizabetre szavazok, szerintem szép nőies és olyan “királynős” csengése van. :) Azért is ez a kedvenc női nevem, mert hatalmas Sissi rajongó vagyok. :)
2021. jún. 11. 07:51
38/47 anonim válasza:
el.IZA.bet
(L)izaként és Bettiként becézve:)
Vagy Lizbet:)
Vagy ilyen köztes, hogy Elizabell, Lizabella, Lizabell :):)
Vagy egy tök külön : Emília, Emiliána, Olívia, Liviána, Odett
2021. jún. 12. 16:53
39/47 anonim válasza:
*Vagy még pl Lizabellina, de ez már lehetséges, hogy sok lenne és nem annyira kool, mert nekem hasonlít még pl valamihez
2021. jún. 12. 16:53
40/47 anonim válasza:
*vagy pl még esetleg : Alinabell; ezt most fejlesztettem ki. :):) Lehetséges, hogy ez sem annyira jó, de nekem pl tetszik. :):) Vagy pl Marinabell; bocsi,hogy külön írom, külön jutottak eszembe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!