Izabella, Bettina, vagy Elizabet? Melyiket adnátok a három közül imádott kislányotoknak?
Sziasztok, ma vagyok 20 hetes kismama a pici lányommal. 😊
Melyik nevet adnátok neki és miért? Szinte biztos, hogy a 3 közül kapja valamelyik nevet.
Férjem "Bella párti", Ő az Izabellát szeretné, míg én vagy az Elizabetet, vagy a Bettinát, mert a Liza, Lili, Betti nevek tetszenek nekem jobban, elég régóta így becézem a még meg sem született kicsimet.
(Férjem is kíváncsi a véleményekre:D )
Köszönjük szépen előre is 😊
Nekem Liza lesz. Simán, "becenevkent" igy tetszik. Szóval erre szavaztam :)
Bettina a Tina miatt annyira nem tetsszik, de Betti viszont nagyon!
Nekem a Bella kutya név, ne haragudjatok, sok ismerősömnek hivtak, hívják igy a kutyáját !!!
En is tettem fel kerdest itt, anno a nevvel kapcsolatban! Nagyon som életerő valasz érkezett, vicces volt olvasni, hogy mennyire mas es mas egy szép név embereknek :)
Bella, Liza...olyan elcsepelt.
Szerintem Bettina.
Nekem a Bettináról ilyen okoskodó, 40-es asszony ugrik be, mintha a Karen magyar megfelelője lenne🤣
Az Elizabet(Liziként becézve) szerintem nagyon szép, a Liza nekem durván hangzik. Az Izabella is szép, de csak becézve, mint Bella, Izi.
Én Bettina vagyok és egyszerűen senki nem tudja megjegyezni a nevemet, pedig csak az angol csoportban hárman voltunk azok. Beáta napon még a távolabbi rokonok, kollégák is felköszöntenek. Régebben Bernadettnek hittek. Egyébként tetszik, szeretem, de lányomnak nem adnám. Gondolom nem nagy segítség, de gondoltam leírom a tapasztalataimat. :) világ életemben vagy Bettikéztek vagy Bettináztak, én maradtam volna a Bettinél, de azt meghagyták a Bernadetteknek, akiknek őszintén nem értem mi közük ehhez a becenévhez.
Őszintén Bettinek egyedül anya hívott meg még a kissuliban.
Most a Betti a Bettinában van vagy a Bernadettben? Na ugye. Alapból az Elizabet névből származik. A Bernadett becézése inkább Detti vagy Berni.
Ezek közül a nevek közül az Izabellát választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!