Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Izabella, Bettina, vagy...

Izabella, Bettina, vagy Elizabet? Melyiket adnátok a három közül imádott kislányotoknak?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ma vagyok 20 hetes kismama a pici lányommal. 😊

Melyik nevet adnátok neki és miért? Szinte biztos, hogy a 3 közül kapja valamelyik nevet.

Férjem "Bella párti", Ő az Izabellát szeretné, míg én vagy az Elizabetet, vagy a Bettinát, mert a Liza, Lili, Betti nevek tetszenek nekem jobban, elég régóta így becézem a még meg sem született kicsimet.

(Férjem is kíváncsi a véleményekre:D )

Köszönjük szépen előre is 😊

2021. jún. 10. 12:27
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
Bár egyik név sem az ízlésem, de az Elizabet és az Izabella tetszik a 3 közül. Szép, komoly nevek, felnőttként is viselhetők. Szerintem a becézésben is tudnátok közös nevezőre jutni, bármelyik esetében.
2021. jún. 10. 12:48
 12/47 anonim ***** válasza:
93%
Izabella a legszebb, lehet Izának is becézni :) A Bettina is jó név. Az Elizabet nekem magyartalan sajnosm at nem tetszik.
2021. jún. 10. 12:50
 13/47 anonim ***** válasza:
62%

Nekem Liza lesz. Simán, "becenevkent" igy tetszik. Szóval erre szavaztam :)

Bettina a Tina miatt annyira nem tetsszik, de Betti viszont nagyon!

Nekem a Bella kutya név, ne haragudjatok, sok ismerősömnek hivtak, hívják igy a kutyáját !!!

En is tettem fel kerdest itt, anno a nevvel kapcsolatban! Nagyon som életerő valasz érkezett, vicces volt olvasni, hogy mennyire mas es mas egy szép név embereknek :)

2021. jún. 10. 13:10
 14/47 anonim ***** válasza:
88%
Elizabet, vagy Izabella. A Bettina nekem sajnos egyáltalán nem, de ez tök egyéni ízlés kérdése. A Bellával szemben nekem is inkább a Lizi, Liza
2021. jún. 10. 13:13
 15/47 anonim ***** válasza:
55%

Bella, Liza...olyan elcsepelt.

Szerintem Bettina.

2021. jún. 10. 13:18
 16/47 anonim ***** válasza:
Vezetéknév milyen hosszú?
2021. jún. 10. 13:22
 17/47 anonim ***** válasza:
76%
16-os vagyok,Izabella tetszik de szerintem hogyha például tegyük fel Nagy a vezetéknév nem lenne hosszú Nagy Izabella Bettina sem
2021. jún. 10. 13:24
 18/47 anonim ***** válasza:
26%

Nekem a Bettináról ilyen okoskodó, 40-es asszony ugrik be, mintha a Karen magyar megfelelője lenne🤣

Az Elizabet(Liziként becézve) szerintem nagyon szép, a Liza nekem durván hangzik. Az Izabella is szép, de csak becézve, mint Bella, Izi.

2021. jún. 10. 13:24
 19/47 anonim ***** válasza:
83%
Bettina tetszik csak. Esetleg a Liza (nem Elizabet,vhogy távol állnak tőlem a fonetikusan leírt külföldi nevek. Az Izabella soha nem tetszik vmiért, meg úgy általában a két névből álló nevek. Akkor inkább Bella simán.
2021. jún. 10. 13:27
 20/47 anonim ***** válasza:
100%

Én Bettina vagyok és egyszerűen senki nem tudja megjegyezni a nevemet, pedig csak az angol csoportban hárman voltunk azok. Beáta napon még a távolabbi rokonok, kollégák is felköszöntenek. Régebben Bernadettnek hittek. Egyébként tetszik, szeretem, de lányomnak nem adnám. Gondolom nem nagy segítség, de gondoltam leírom a tapasztalataimat. :) világ életemben vagy Bettikéztek vagy Bettináztak, én maradtam volna a Bettinél, de azt meghagyták a Bernadetteknek, akiknek őszintén nem értem mi közük ehhez a becenévhez.

Őszintén Bettinek egyedül anya hívott meg még a kissuliban.

Most a Betti a Bettinában van vagy a Bernadettben? Na ugye. Alapból az Elizabet névből származik. A Bernadett becézése inkább Detti vagy Berni.

Ezek közül a nevek közül az Izabellát választanám.

2021. jún. 10. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!