Nem tudok dönteni: Izabell vagy Izabella?
Figyelt kérdés
Talán az Izabell név nekem lágyabb, dallamosabb. De az Izabella is tetszik. Az Izabellnek -úgy tudom - nincs naptári névnapja sajnos. Szerintetek melyik a jobb választás? (A vezetéknév 2 szótagú)2019. jún. 23. 22:50
1/12 anonim válasza:
Nekem is tetszik mindkettő, abszolút a vezetéknévtől függne, hogy melyikhez billen a mérleg nyelve. A vezetéknév magánhangzóit elárulod? :)
2/12 A kérdező kommentje:
A vezetéknévben 2 e betű van.
2019. jún. 23. 22:57
3/12 anonim válasza:
Nekem az Izabell jobban tetszik:)
5/12 anonim válasza:
A két "e"-hez nekem talán az Izabell illene jobban :)
6/12 anonim válasza:
Izabella.
Én nem is hallottam az Izabellről. Számtalan helyen lehet problémája amiatt, hogy félreértik, félreírják a nevét. Ilyen sorsot szánsz neki?
7/12 anonim válasza:
Veres Izabell
Veres Izabella
Ha 2 E-s a vezetéknév, nekem az Izabell jobban tetszik, de mindkettő jo:))
8/12 A kérdező kommentje:
#6 Nem gondolnám, hogy a neve miatt problémája lenne. A Nikolett/Nikoletta is hasonló forma, nem hinném, hogy bárhol félreértenék.
2019. jún. 24. 03:08
9/12 anonim válasza:
Ennél a Veres példánál maradva szerintem Izabella. Ad egy dallamot és lágyságot a névnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!