Izabella név; becézve: Iz, Izi. Vélemény? Becézés nem túl idegen hangzású? (Bella becézés nem tetszik. )
Figyelt kérdés
2018. jan. 9. 23:04
1/16 anonim válasza:
Úgy becézitek,ahogy akarjátok, én ismerek egy kislányt, Zazának becézik.
2/16 anonim válasza:
Nekem annyira nem tetszik de viselhető
3/16 anonim válasza:
Szerintem is úgy becézitek, ahogy akarjátok. Nekem a kisfiam Valentin lesz, ha beszélek neki Leni vagy Valent becézést használok..barátnőmék Bálintnak vagy Velentinnek szólítják.
Nekem Izi, aranyos, mintsem idegen hangzású
4/16 anonim válasza:
Nekem barátnőm Izabella, és Izának hívom, szerintem az Izi nem jó. Arról az angol easy szó jut eszembe. Az Iz meg olyan semmilyen, arról az íz jut eszembe d
5/16 anonim válasza:
Én Bellának becézném vagy Izának
6/16 anonim válasza:
Iza, Bella, Izus - ezek közül választanék.
8/16 anonim válasza:
Ízi szerintem bagyo jó, aranyos.
Egyetemen volt egy Izabella nevű lakotarsam, öt Íznek becéztek, nem volt fura akkor sem, most pedig feltéve miatta teljesen természetesnek tűnik
9/16 anonim válasza:
Nagyon jót akartam irni, utolsó vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!