Kinek melyik név tetszik ezek közül?
Nataniel , Marcell, Nimród
Hogy becéznéd,( becéznéd -e) ezeket a keresztneveket?
Aki akarja megírhatja még kedvenc fiú nevét is!
A Nataniel nagyon undorító, olyan mint mondjuk a Szebásztián vagy a Jonatán, nagyon idegen és iszonyat rosszul hangzik, plusz felnőtt korában senki sem fogja komolyan venni. (Felmérések alapján azok az emberek, akiknek "átlagos" nevük van - az átlagos itt nem azt jelenti, hogy sok embert hívnak a így - sokkal jobban boldogulnak az életben, mint azok, akiknek nem. Ez érthető is, mégis milyen főnök venne fel egy Natanielt?)
A Marcellel nincs semmi baj, nekem talán egy kicsit elcsépelt, meg csak úgy szimplán nem tetszik, lehet hogy azért,mert nem ismerek sok rendes Marcellt. Ezek szubjektív dolgok, objektív bajom nincs vele.
A Nimród nagyon szép, magyaros és történelmi, kicsit olyan mint például a Zalán. Karakteres, bölcsességet és erőt sugall, szerintem ezt válaszd.
Vgülis szép mindhárom, de nekem nem jön nagyon be.
Nataniel túl fura. Marcell túl tucat manapság. Nimród meg olyan kemény számomra.
Fú...Ismertem egy Nataniel nevű kisfiút, aki így volt anyakönyvezve, és a féleszű anyja Nétön-nek hívatta, pedig nem volt semmi angolszász kötődésük.
A Marcell az egyik kedvenc nevem, ez tetszik a legjobban.
A Nimród is szép.
Ezek közül a Marcell a legjobb.
Nataniel nagyon idegen és Natinak becézve olyan kislányos.
Nimród nekem a nyafog, tipródik, nyomorog szavak összességet juttatja eszembe, vagyis elég negatív érzéseket. Nimi? Rodi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!