Izabella név; becézve: Iz, Izi. Vélemény? Becézés nem túl idegen hangzású? (Bella becézés nem tetszik. )
Figyelt kérdés
2018. jan. 9. 23:04
11/16 anonim válasza:
Nekem Izaként, Izuként tetszik.
12/16 anonim válasza:
Izi tetszik, olyan Grace klinikás :D De tetszik az Iza, Bella is. De szerintem ne adj olyan nevet, aminek valamelyik becézését nems zereted, mert kivedhetetlenül fogják úgy becézni rokonok, baratok, tanárok és akkor majd mergelodni fogsz?
13/16 anonim válasza:
Az Izabella név gyönyörű!Az ismerőseimet Izának becézik, nekem a Bella sokkal jobban tetszik. Az Izit el tudom képzelni, de az Iz nagyon furcsa a számomra. De az a ti döntésetek, hogy becézitek, viszont, hogy mások, hogy szólítsák sajnos nem döntheted el. Engem Anettnak hívnak, a családom nem becézett, de óvodától egyetemen át munkahelyen volt rengeteg becenevem, amit nem én választottam. (Ani, Ancsi, Anikó, Netti)
14/16 anonim válasza:
Az Izi nagyon aranyos,én még a Zazit tudnám elképzelni.
16/16 anonim válasza:
Nem baj, a férjét majd lehet Izaurának hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!