Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Izabella, Bettina, vagy...

Izabella, Bettina, vagy Elizabet? Melyiket adnátok a három közül imádott kislányotoknak?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ma vagyok 20 hetes kismama a pici lányommal. 😊

Melyik nevet adnátok neki és miért? Szinte biztos, hogy a 3 közül kapja valamelyik nevet.

Férjem "Bella párti", Ő az Izabellát szeretné, míg én vagy az Elizabetet, vagy a Bettinát, mert a Liza, Lili, Betti nevek tetszenek nekem jobban, elég régóta így becézem a még meg sem született kicsimet.

(Férjem is kíváncsi a véleményekre:D )

Köszönjük szépen előre is 😊

2021. jún. 10. 12:27
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
91%
A Bettina és az Izabella szerintem jobban hangzik, az Elizabet magyarul nekem nem igazán "adja". Az Izabellára szavaztam viszont, mert azt külföldön is ismerik, ha esetleg a világ hátsó zugába sodorná az élet a lányt, akkor sem lenne soha problémája a bemutatkozásból.
2021. jún. 10. 13:32
 22/47 A kérdező kommentje:

#20 egyébként szívemből szóltál, én se értettem sose, a Bernadettek mi a jó égért hívatják magukat Bettinek🤫

Bernadett az nekem Berni.

Bettina pedig Betti.

Lizbett is tetszik, most, hogy írta valaki 😊

2021. jún. 10. 13:38
 23/47 anonim ***** válasza:
63%
Megoldas:Izabetta
2021. jún. 10. 13:40
 24/47 anonim ***** válasza:
83%
Izabellát adtam .
2021. jún. 10. 13:42
 25/47 anonim ***** válasza:
63%
A Beatrixot és a Beátát is szokták Bettizni. Két ismerősömnél is így volt.
2021. jún. 10. 14:05
 26/47 anonim ***** válasza:
83%
Ebből a háromból csak az Izabella tetszik.
2021. jún. 10. 14:05
 27/47 anonim ***** válasza:
48%
Izabellaval az van, hogy annyi Bella van mostanaban, hogy a te gyereked tuti e miatt, hogy meg legyen kulonboztetve a sok kozt, Izanak fogjak becezni. Az Iza meg nekem nem jon be. De a Bella sem.
2021. jún. 10. 14:19
 28/47 anonim ***** válasza:
Én Elizabet vagyok és nagyon szeretem a nevem. Sokan Lizának becéznek, azt viszont ki nem állhatom. A Bettina is nagyon szép még.
2021. jún. 10. 15:34
 29/47 anonim ***** válasza:
41%
Ha mar irtad a Lizbettet, Lizett esetleg? Szamomra ez szebben hangzik:)
2021. jún. 10. 15:51
 30/47 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Eszembe jutott, hogy egy tavoli ismerosom kislanya egyebkent Lizett Bella. Szoval igy lehet csomo becézése. A kislanyt egyebkent Lizibell-nek becezik, szerintem aranyos:)

2021. jún. 10. 15:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!