Rossz anya vagyok, hogy nem ébredek fel a babám minden moccanására?
dehogyis. Fáradt mindenki, az lenne a gáz ha a sirásra sem kelnél fel. Mondjuk az sem rossz ayaság csak jelzés hogy fáradt vagy!
Ilyeneken ne gondokozz!
Egyszer itt volt látogatóban a húgom, és a babát áttettük a saját szobájába, ami a háló mellett van. Éjjel arra keltem, hogy a húgom ébrsztget, hogy menjek megszoptatni a babát, mert sír (akkor valamiért elkezdett sírni). Én meg, mint aki kómából ébred, átmentem, megetettem, majd visszafeküdtem, és arra gondoltam, hogy biztos nem agyok normális, ha erre sem keltem fel.
Mondjuk olyan még sose volt, hogy éhesen maradt, vagy valami baj történt, csak szerintem én vagyok az egyetlen, aki nem éberálmot alszik a baba mellett :( :(
Pedig imádom, ő az életem értelme.
Én reggel nem szoktam felébredni, de akkor a párom megy hozzá, szerintem ezért, mert már megszoktam így.
Én is ha fáradt vagyok, később ébredek a sírására. Ha éhes, úgyis addig sír, amig nem kap enni.
Köszi, ez most nagyon jól esett :)
Egyébként meg nem tudom, hogy akinek 2, vagy több kicsi gyereke van, az hogy bírja. Én legközelebb kb 15 év múlva szülnék, addig gyűjteném az erőt...
Szia! Dehogy vagy rossz anya. Én néha örülnék neki, ha nem ébrednék fel mineden apró neszére a kislányomnak. 2 éves, és mostanában már elég sokat átalussza az éjszakát. Csakhogy nekem ez furcsa, és néha már egy hangosabb szuszogására is felriadok. amikor még pici volt én se mindig ébredtem meg az első nyöszögésre.
Meg ugye te egyedül vagy vele. Minden elismerésem a tiéd, hogy ilyen szuperül helyt állsz. Sokszor én is azt mondom, hogy csak akkor jöhet a tesó, ha kipihenem magam, pedig nekem a férjem is sokat segít.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!