Mi a véleményetek arról, aki arc nélkül posztol képet a babájáról? Tehát el van fordulva, csak a haja látszik. Ez belefér?
Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 09:46
31/38 anonim válasza:
Nyilván azt tudattuk, hogy meg lett keresztelve, mert nekünk ez fontos és az ismerőseink is örültek... ennyi. 🤦🏻♀️
32/38 anonim válasza:
Normális esetben a keresztelő nem parádé, hanem van valami jelentősége. Aki számít, ott van az eseményen... Aki azért kereszetl, hogy aztán legyen mit mutogatni, az minek kereszteltet?
33/38 anonim válasza:
Az szerintem is értelmetlen, amikor gyakran posztol valaki, akár gagyibb/koncepció nélküli képeket amiken mindig ott van egy "fél" gyerek. Lehet a hátulról fotózást baromi igényesen csinálni úgy, hogy a kép tényleg magával ragadó legyen, és nem zavaró, hogy az arca pont nem látszik. Ehhez nyilván kell egy kis kreativitás, pillanatelkapás, meg a jobb felszerelés sem árt hozzá. De sajnos sok instamami népszerűségéhez elég ha kirak random gyerekképeket mindenféle gondolat vagy igényesség nélkül, mert azt hiszik hogy az elég tartalom, hogy "van gyerekem".
34/38 anonim válasza:
A keresztelő nekem egy kategória az esküvővel... azt se a buli miatt csinálja az ember (mi legalábbis nem csak azért), mégis megoszt róla legalább egy képet. Mindegy, mi így gondoljuk, ennyi.
35/38 anonim válasza:
#13 valahogy sejtem hogy kire céloztál és ő tényleg eszméletlenül gázos ilyen téren, is
36/38 anonim válasza:
Jó, de ha nem érdekel a más vélemény, és csak a veled egyetértőket buksisimizgeted, akkor mi értelme volt kérdést kiírni? Posztolgassál bosszúképeket a gyereked felhasznalasával és örüljél a fejednek, hogy a másik ember milyen irigy. Ügyes vagy. Gratulálok, negerdemlitek egymást.
37/38 A kérdező kommentje:
Véleményeket kértem, mert hajlandó voltam a változtatásra, ha azt mondják ez igen, gáz. De nem ilyen ótvar stílust. Mekkora szája van itt gyakorin egyes embereknek :D aztán mit se tudnak semmiről :D
2021. máj. 29. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!