Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek arról, aki...

Mi a véleményetek arról, aki arc nélkül posztol képet a babájáról? Tehát el van fordulva, csak a haja látszik. Ez belefér?

Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 09:46
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
34%

De a babak teste valojaban csak egy babatest,mivel kicsi, a hurkakrol sem lehet felismerni oket, szerintem leginkabb az arca kulonbozteti meg. Igy ha odateszel hattal egy pancsizo babatestet, az barki gyerekee lehet, teljesen erdektelen az emberek tobbsege szamara.

Vagy egy hajas babafejet. Amikor pedig valaki feltesz magarol egy kepet egy hattal levo babaval, ugy erzem h a gyereke a diszlet a kepen.

2021. máj. 28. 10:24
 12/38 A kérdező kommentje:

9: azért nem sajnálom őt, mert semmi sajnálatra méltó nincs benne. Nem, nem szégyellem magam. Ha ismernéd a helyzetet, nem írnál ilyet. Gondolhatod, hogy nem ez az egyetlen célom. Azért nálad is belóg a gerenda..

10: pontosan veled értek egyet, annak ellenére, hogy le lettél pontozva. Köszönöm!

2021. máj. 28. 10:29
 13/38 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ez nagyon gáz, főleg amikor olyan instaanyuk csinálják akik amúgy reklámoznak a gyerekkel vagy követőgyűjtés céljából is a fejetlen gyerekre építenek. Külön ízléstelen az, amelyik ilyen formában pl (mosható) pelenkát reklámoz a levágott fejű pucér gyerekkel. Ennél számomra nincs lejjebb. Nem mutatom a gyereket mert jaj a személyiségi jogai, de attól még a pénz jöhet amit a konyhára hoz a kávéreklámban (amihez aztán sok köze van a gyereknek) meg anyu nagyszabású vállalkozásának is állhat modellt egy szál bugyogóban. Komolyan mondom, nem is tudom ezt minősíteni kulturáltan, úgyhogy inkább nem is mondok semmit, de meg vam a véleményem az ilyenekről...
2021. máj. 28. 10:56
 14/38 anonim ***** válasza:
48%

Én nagyritkán felteszek rólunk rendes képet. Nem ennyitől fog csorbulni a személyiségi joga, hanem attól ha valaki feltesz 400 képet, fürdőset, kakálósat, pucérat stb.

Az hogy a babámról van egy kép ahol tök normálisan néz ki, de látszódik az arca hát istenem.

Sokkal nagyobb baj, ha a megszülető babáról valaki általában a szülő feltesz képet, hogy:

Ma 2021.05.22. Megszületett Jakab Barbara, 3550 grammal, 55 centisen, anyu és kislánya remekül vannak.

(Be taggelve a János vagy melyik kórház)

Na itt van név, születés időpontja, a babáról kép, infó, tartózkodási hely stb. Jó hogy tajszámot nem osztanak meg.

Nekem összesen 150 ismerősöm van, nem mondom hogy mindegyikkel napi kapcsolatban vagyok, de csak olyanokat tartottam meg akik rokonok, nem utálok, fixen ismerem vagy ismertem egykor.

Csak ismerősök láthatják a képeim, és semmi megosztásom sincs, teljesen üres a felület.

Én úgy gondolom ezekkel már biztonságosabbá tettem a facebookom, nekem ennyi elég.

2021. máj. 28. 11:02
 15/38 A kérdező kommentje:
14: igen ez szerintem is nagyon gáz, amikor megosztják a születési adatokat. Szerintem eljön az az idő, amikor simán visszaélnek vele, csak még nem tudjuk hogyan.
2021. máj. 28. 11:14
 16/38 anonim ***** válasza:
84%

"De vannak irigyek is, akiknek olyan jó lenne az arcába dörgölni. :D ezért ki szoktam tenni párhavonta egy képet"

Ennyire éretlen személyiséggel gyerkeket nevelni, na az a nem semmi.

2021. máj. 28. 11:15
 17/38 A kérdező kommentje:
Szerintem ne ez alapján az egy mondat alapján ítélj meg engem, és a személyiségemet, köszi :)
2021. máj. 28. 11:23
 18/38 anonim ***** válasza:
56%
:D mégis hol élnének vissza azzal, hogy 3400 g volt meg 54 centi...?
2021. máj. 28. 11:40
 19/38 anonim ***** válasza:
69%

Mi Facebookra a születése után pár nappal tettünk ki egy olyan képet, hogy fogja a kezével az ujjam, másikkal az apja ujját. És csak a kezek látszódnak.

A komment annyi volt hozzá, hogy egy fővel bővült a család, mindenki jól van. Dátum és egyéb adatok nélkül. Főleg távolabbi ismerősöknek, rokonoknak szántuk, akik nem tudták napra pontosan mi újság, de azért nem titok, hogy gyerekünk született. Közeli barátoknak / ismerősöknek küldtünk pár rendes képet is privátban, de ilyeneket nem fogok feltölteni, és nekik sem küldök pucér vagy necces képet, csak amin alszik, vagy mosolyog. Így szerintem akit esetleg érdekelhetett, az tudomást szerzett róla, és gratulálhatott, akit meg úgyse érdekelt tovább görgette és viszlát. Azóta se posztoltam róla semmit.

Én megértem az arc nélküli fotókat is. Ha celeb, ha nem.

2021. máj. 28. 11:41
 20/38 anonim ***** válasza:
41%

Nekem mindig az Eredet című film jut eszembe az ilyen posztoknál, ahol Leonardo DiCaprio nem látja soha a gyerekei arcát. Szerintem bizarr és közember számára teljesen felesleges. Ha az ember így szeretné megvédeni a gyermeke magánszféráját, akkor teljesen értelmetlen, mert nem az arc jelenti a magánszférát... (Van olyan ismerősöm, aki bár a gyermek arcát sosem mutatja, fürdőruhás képet posztol róla.)

Szerintem sokkal több értelme van alaposan megválogatni, hogy milyen ismerős milyen tartalmat láthat az oldalunkon. Pl nálam csak a közeli rokonok, barátok láthatják a gyerekes posztjaimat, akik amúgy is szoktak velük találkozni.

2021. máj. 28. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!