Mi a véleményetek arról, aki arc nélkül posztol képet a babájáról? Tehát el van fordulva, csak a haja látszik. Ez belefér?
Nekem az a véleményem, hogy le se sz.rom.más gyerekét.
Se arccal, se arc nélkül.
Nem értem miért kell kapkodni, mások arcába dörgölni.
Mindenkinek a sajatja a legszebb, de gondolom pont úgy ahogy engem nem érdekel másé, ahogy csámpásan áll az udvar közepén nyakig csokifagyisan, vagy a háta meg a haja latszik, mert ugye az arca ne látszódjon, úgy mást sem érdekel az enyém.
Van róla 4000 fotóm, de ha olyan, privátban elkuldom a mamának vagy barátoknak, akikről tudom hogy érdekli.
Azt viszont hogy kirakom de mégse rakom ki, meg más bosszantása a cél, meg hogy minden fingás kint van napi 6 sztoriban meg posztban meg kommentben.. hát szánalmas szerintem.
És ha én lennék egy -két ismerősöm gyereke, felnőttként tuti beperelném a hülye anyámat, aki azzal gyűjt lájkot hogy én 4 hónaposan nyakig fostam magam... vagy 97 éves korában én is a Facebookon osztogatnám meg, melyik nap mit csinál....
Poszotlás öröme?
Tehát csak azért rakod ki, hogy valamit kirakj?
Sok értelme van.
Vagy meg akarod osztani mással is, vagy nem. HA igen, megmutatod normálisan. Ha nem, az számomra csak azt jelenti, hogy na, itt egy elmeroggyant szülő, aki majomkodik.
mert keresztelője volt és a távolabbi ismerősökkel így tudattuk anélkül hogy mindenkinek külön kellett volna írni.
Mit kell tudatni egy keresztelőn? Kinek van hozzá köze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!