Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek arról, aki...

Mi a véleményetek arról, aki arc nélkül posztol képet a babájáról? Tehát el van fordulva, csak a haja látszik. Ez belefér?

Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 09:46
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem biztonsàgosabb a gyerek szempontjàbòl, ha nem làtszik az arca a kèpen. A szülőnek mègis megvan a posztolás öröme :)
2021. máj. 28. 11:58
 22/38 A kérdező kommentje:
Így van, én is így gondolom, köszönöm 21-es válaszoló :)
2021. máj. 28. 12:02
 23/38 anonim ***** válasza:
33%
Posztoljon egy fényképet a hálóba vagy a nappaliba, kb csak őket érdekli
2021. máj. 28. 12:10
 24/38 anonim ***** válasza:
89%
Posztolás öröme🤣
2021. máj. 28. 12:12
 25/38 anonim ***** válasza:
65%
Én szoktam ilyen képeket feltenni, hobbi fotós vagyok, ezek inkább művész jellegű képek. Ebben a formában szerintem elfogadható, sőt kifejezetten jó lehet, főleg ha van is tartalma a képnek, tehát nem mindennapi, vagy ha nem telefonos, elmosódott képről van szó. Több ismerősöm szokott posztolni a gyerekéről mobillal készült, rossz minőségű képeket. Na, ezeknek semmi értelmük.
2021. máj. 28. 12:28
 26/38 anonim ***** válasza:
65%

Nekem az a véleményem, hogy le se sz.rom.más gyerekét.

Se arccal, se arc nélkül.

Nem értem miért kell kapkodni, mások arcába dörgölni.

Mindenkinek a sajatja a legszebb, de gondolom pont úgy ahogy engem nem érdekel másé, ahogy csámpásan áll az udvar közepén nyakig csokifagyisan, vagy a háta meg a haja latszik, mert ugye az arca ne látszódjon, úgy mást sem érdekel az enyém.

Van róla 4000 fotóm, de ha olyan, privátban elkuldom a mamának vagy barátoknak, akikről tudom hogy érdekli.

Azt viszont hogy kirakom de mégse rakom ki, meg más bosszantása a cél, meg hogy minden fingás kint van napi 6 sztoriban meg posztban meg kommentben.. hát szánalmas szerintem.

És ha én lennék egy -két ismerősöm gyereke, felnőttként tuti beperelném a hülye anyámat, aki azzal gyűjt lájkot hogy én 4 hónaposan nyakig fostam magam... vagy 97 éves korában én is a Facebookon osztogatnám meg, melyik nap mit csinál....

2021. máj. 28. 12:38
 27/38 anonim ***** válasza:
82%
De most Kérdező, többen azt írják, hogy senkit sem érdekel vagy marhaság, amit csinálsz. Persze van néhány kommentelő, akik veled értenek egyet. Most akkor miért írtad ki a kérdést, kérted ki a véleményünket, ha csak azokat veszed számításba, akiknek tetszik az arctalan posztolás? Megerősíted magad 20-ból 5 válasz alapján...
2021. máj. 28. 13:46
 28/38 anonim ***** válasza:
70%
2 képem van fent a kisfiamról ahol csak háttal van, az egyik azért készült, mert keresztelője volt és a távolabbi ismerősökkel így tudattuk anélkül hogy mindenkinek külön kellett volna írni. A másik pedig karácsonyi üdvözlet volt, így kívántunk családként boldog karácsonyt. Nekem ennyi fér bele, nem azért szültem gyereket, hogy mutogassam és beteg embereknek képeket adjak.
2021. máj. 28. 13:52
 29/38 anonim ***** válasza:
68%

Poszotlás öröme?

Tehát csak azért rakod ki, hogy valamit kirakj?

Sok értelme van.

Vagy meg akarod osztani mással is, vagy nem. HA igen, megmutatod normálisan. Ha nem, az számomra csak azt jelenti, hogy na, itt egy elmeroggyant szülő, aki majomkodik.

2021. máj. 28. 14:11
 30/38 anonim ***** válasza:
54%

mert keresztelője volt és a távolabbi ismerősökkel így tudattuk anélkül hogy mindenkinek külön kellett volna írni.

Mit kell tudatni egy keresztelőn? Kinek van hozzá köze?

2021. máj. 28. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!