Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnátok olyan nevet a gyerekne...

Adnátok olyan nevet a gyereknek ami már van a szűkebb családban? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Férjem a Benjamin nevet akarja adni a fiunknak, de nekem az első unokatesómat így hívják, akivel egy idősek vagyunk és együtt nőttünk fel (egymás mellett laktunk meg egy suliba jártunk). Igazából nekem is tetszik a Benjamin név, csak nem akarom hogy mindenki azt gondolja hogy a tesóm után kapta a nevét. Viszont én bármi nevet ajánlok a férjemnek egy másik se tetszik. Nektek mi a véleményetek erről? Járt más is így? Mit szolna a családom?

2021. máj. 26. 17:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
69%

Egyébként igen, Kérdező, jól mondja a #20-as, szerintem adjátok nyugodtan. Lesz, ami lesz.

#16.és19.vagyok.

2021. máj. 27. 16:12
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

*tehát , ha ez "A NÉV"; tehát, hogy ez lenne a legjobban a szívetek csücske ez a név. És, ha azt hiszik, hogy róla kapta? :) Akkor sincs semmi baj. Vagy megmondjátok szépen kedvesen, hogy amúgy nem; vagy pedig megtiszteltetésnek is veheti akár. :)

Tehát, ha ténylegesen, valóban ez számotokra "A Név", akkor adjátok; tehát ha ez nem csak egy név, hanem mert pl ezt éreznétek tökéletesnek a gyermeketeknek.

2021. máj. 27. 16:14
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
A te elsőfokú unokatestvéred azért szerintem nem olyan közeli rokon, hogy ez gond lenne. Én ott érzem ezt egyedül bajosnak, ha a tesók gyerekeinek ugyanaz a neve, mert akkor családon belül ha együtt vannak, az olyan zavaró.
2021. máj. 28. 11:37
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Alapban engem zavarna, de ha ti külföldön éltek, és nem vagytok napi kapcsolatban, akkor kevésbé zavaró, nem?

Off: aki szerint nem zavaró, hogy egy osztályban 4 ugyanolyan nevű van, hát de.

Mi ketten voltunk általánosban, és utáltam, hogy a másik lány az Anita, én meg vezetéknév Anita vagyok.

Anyukám Mária, ki nem állhatja, hogy mindenhol, iskolában, munkahelyen, akárhova ment, mindig volt ilyen nevű...

Az apuka után adom meg pláne röhejes, ahol írta valaki, hogy a párját ugyanúgy hívják, mint az apját, nagyapját, öccsét, stb.

-tök jó, hogy egy családban van 8 ember ugyanazzal a névvel...

2021. máj. 28. 16:12
 25/26 A kérdező kommentje:

Végül a Benjamin Noel nevet kapta a kisfiunk :)

Köszi szépen a válaszokat.

2021. aug. 3. 10:38
 26/26 anonim ***** válasza:
Gratulalok nektek, sok boldogsagot a kisfiatokhoz:)
2021. aug. 4. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!