Ti fogtok szeptembertől ebédpénzt fizetni? Hogyan töltitek ki az önkéntes "a gyereknem nem kell ebédpénzt fizetni ha a nettó minimálbér 130 százalékát, jelenleg 89 ezer 408 forintot nem éri el a családban az egy főre eső jövedelem"?
A férjem mondta, hogy mi is fizessünk. Én hezitáltam, bevallom. :)
Én sem érzem gazdagnak magunkat. :(
Férjem, bár kicsit jobban keres én vacakul, mint részmunkaidős közalkalmazott. Panelben lakunk, ami hiteles is még vagy 8 évig, szóval tudnánk másra félretenni a pénzt. Mi kb. 1500 forinttal lépjük túl a kvótát.
Hát, ha átlépitek, akkor igen, kell fizetni.
Igen, kellene fizetnünk nekünk is.
Mi is fogunk.
Bevallom, átfutott az agyamon a gondolat, hogy kozmetikázom a bevallást, de aztán rájöttem, nem érdemes. Eddig is kifizettük, ezután is ki fogjuk. Ugyanígy a bölcsis gondozási díjat is.
Ezzel a bevallással csak az a baj, hogy mindenki a bevételt nézi, de azt már senki, hogy milyen kiadásai vannak a családnak. :(
Igen, tényleg hülyeség az önbevallás, meg az egész csiki-csuki szürke meg fekete gazdasággal együtt, aminek a mi családunk nem részese. Annyi pénzünk van, amit a munkahelyen kapunk, esetemben, mint személyem siralmas.:)
Igen, jól olvasod -másik válaszoló- nálatok még nm adtak papírt az oviban, hogy nyilatkozzatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!