Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tartja a baba a fejét ,...

Nem tartja a baba a fejét , mit csináljak ?

Figyelt kérdés
5 hónapos hason fekve már nagyon hosszú ideig tartja a fejét nézeget balra jobbra viszont a babakocsiban félre csuklik a feje egy irányba , olyan mint egy zsák. Angliában élünk itt csak legyintett rá a gyermekorvos de ismerősök szerint ez már nem normális
2021. máj. 15. 22:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindig egy oldalra csuklik a feje? Csak a babakocsiban vagy máskor is úgy áll?

Csak azért kérdezem mert kisfiam kicsit "ferde" volt. A feje mindig balra csuklott. Vissza néztem a képeket is és feltűnően fura volt. Kértem a gyerek orvostól beutalót tornára/baba masszázsra physiotherapeutához (Németország). Egy nagyon jó szakemberhez kerültünk és azt mondta egy mély izom be van feszülve a bal oldalán ami miatt enyhén ferde és emiatt nem tudott cicizni sem, mert ez az izom felelős a nyelv nyújtásért. 10 alkalommal voltunk, nagyon szépen kimasszírozta neki.

2021. máj. 18. 14:21
 12/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok ! Köszönöm az ajánlásokat, sikerült eljutni egy devenyes szakemberhez, szerencsere nagyon közel van hozzánk. Azt mondta nincs nagy gond előreláthatólag 6-7 alkalom fog kelleni hogy segitsen nekünk. Szóval köszönöm a segítséget.

Annak aki az angol gyermekorvost ajánlotta : volt telefonos konzultáció közölte hogy semmit sem lát ami rendellenes lenne, majd kinövi. Healthvisitor avagy a helyi védőnő legkorábban juni 28.an tudja megnézni.

2021. máj. 18. 17:27
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy sikerült találnod dévényest. Ügyes vagy, hogy nem vársz dokira meg a védőnőre. Néha nem is értem mire vannak 🤷‍♀️ jóbbulást a kicsinek 😊
2021. máj. 19. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!