Át fogja aludni az éjszakát 8 hetes babám?
Sziasztok! 3 napja este fél8-tól hajnali fél 3ig alszik a babám evés nélkül. Ha vajon felkeltem 11-11.30 körül és megetetem, akkor aludna reggel 6-7ig?
Talán hülyeség megkérdezni, csak kicsit félek, hogy nehogy felborítsam vele a rendet és még a végén visszafele sülne el a dolog. (Hogy a pont elhagyott 11 órás etetésre mindig újra felébredne...:)
A puding próbája az evés, de ha van valakinek hasonló tapasztalata, szívesen veszem!
Én babám még csak 6hetes lesz,de 9-10körül leteszem és fél4,félöt fele ébred.Valamikor belecsúszik még egy kétórás evés is.Attól függ hogy eszik nappal.Szerintem nem kell kelteni!Örülj,hogy így beáll lassan.És lehet tolni fogja a fél8as evést.Egyébként hányszor eszik egy nap?Mennyit?És milyen időközönként?Én is ezen görcsölök napok óta,hogy hátha beáll.Ráadásul babóm nehezen alszik vissza.Van,hogy két órába telik a hasa miatt:(
Napközben mennyit van fent már a manód?
Én úgy csináltam, ahogy Te tervezed, 11 körül megetettem (de ő nem ébredt fel közben!), és így reggel 6-ig aludt, aludtunk.
Aztán 8 hónapos volt, amikor megpróbáltam leszoktatni erről, és nagyon nehezen ment. Még most is előfordul, hogy éjfél körül felébred, pedig 14 hónapos...
A második babánknál biztos, hogy nem fogom alkalmazni ezt a módszert. Pedig akkor nagyon jónak tűnt. :-)
7 hetes korától átaludta a lányom az éjszakát. Nem evett. Este fél 8 tól reggel 7 ig aludt. Fel se kelt éjszaka. Aztán jött a fordulat.. 7hónapos korától éjszakánként 5-6szor felkel.. nem sír, csak nyüszörög, nyafizik.
Most 8 hónapos, és én már teljesen lemerültem :-(
én a helyedben nem kelteném fel 11 kor. :-) Hagy aludjon, majd ébred ha ő éhes lesz.
Köszönöm s válaszokat. Igazából azért nagy a kísértés, mert nagyon nehezen alszik vissza. Ha 3-kor ébred, akkor van, hogy csak 5kor alszik el újra - így mégse tudok többet aludni, mint korábban, hiába eszik eggyel kevesebbet.
Így már csak napi 6x eszik, nagyjából így: 7, 10, 14, 17, 19.30 (nemrég még 11 körül), aztán 2-3 órakor hajnalban.
Napközben eddig elég jól aludt, de mióta éjjel egyhuzamban többet durmol, nappal 1,5 óránál nem alszik egyhuzamban többet. Összesen kb 3-4 órát alszik nappal, van, hogy csak elszundít egy 20 percre, aztán annyi.
Néha (főleg éjjel) eléggé erőlködik a pukikkal, meg is zavarja az álmát, meg a visszaalvását is ez zavarhatja. Pedig büfizni büfizik rendesen. Espumisan v Sab simplex segíthetne ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!